Lovelime
Image default
Society / Relationships

Irene Budget, voor ondersteuning bij financiën

Ik heb laatst de hulp ingeschakeld van Irene Budget, een budget coaching bedrijf. De afgelopen maanden zijn niet zo goed gegaan met het budgetteren van bepaalde zaken in het bedrijf. Zelf merkte ik dat we steeds meer verlies maakten en dat werkte zorgen op. Niet alleen bij mij, maar ook bij de medewerkers. Ik wilde niet dat ze dit mee zouden maken, dus zocht ik hiervoor iemand die mij kon helpen. Bekijk de website van Irenebudget Coaching & Ondersteuning.

Een budgetcoach zoeken zoals Irene budget

Nadat ik besefte dat ik hulp nodig had, zoals een bedrijf als Irene Budget, ben ik in de omgeving gaan zoeken naar verschillende bedrijven. Ik heb vele connecties in de omgeving dus die heb ik ingeschakeld. De meeste bedrijven hadden een paar andere bedrijven op genoemd waar zij hulp hadden gevraagd. Alleen omdat ik een klein bedrijf was en de connecties alleen maar groot, konden die bedrijven mij niet helpen omdat ze alleen maar voor grote bedrijven werken. Dus moest ik helaas mijn connecties aan de kant zetten en op zoek gaan via het internet. Bij de eerste zoekopdracht kwamen er al duizenden resultaten te voorschijn om mij te helpen. De eerste die naar boven kwam was Irene Budget. De naam klonk me al bekend in de oren dus ik ging kijken op de website wat ze voor mij kon betekenen. Dit was precies de persoon die ik zocht, dus heb meteen contact met haar opgenomen en een kennismakingsafspraak gemaakt.

Irene was mijn redding

Op de dag van het kennismakingsgesprek was ik zelf best nerveus. Ik wist niet wat ik kon verwachten en of zij mij überhaupt kon helpen. Toen ik Irene zag, kreeg ik meteen een vertrouwd gevoel en we gingen samen in haar kantoor zitten om te praten. Ik vertelde haar mijn probleem en zij wist meteen een goede werkwijze die ze bij mij kon toepassen. De wijze die ze vertelde was ik het mee eens en we zouden kijken hoe het de eerste paar maanden zouden gaan. Nu zijn we zo ver en ik ben zo blij met Irene. Het gaat al een stuk beter met de financiën en bijna alles is weer op orde.

Wilt u meer weten over Irene Budget? Bekijk dan de website van Irene Budget via www.irenebudget.nl.

Gerelateerde artikelen

Gouden Rozen

Een goede eerste indruk achterlaten

Botox nemen als twintiger