Lovelime

Tantra for Life de referentie in Europa

Tantra for Life brengt veel geluk terug in het leven van vrouwen en koppels. Door het verzorgen van tantra massage voor vrouwen en het verzorgen van cursussen kunnen vrouwen verder met hun leven. Dit kan zijn binnen en buiten een relatie. Door de liefdevolle en respectvolle aanraking krijgen het gevoel terug wat zij zo missen. Wat kun je dit anders ervaren als je partner je dat niet geeft? Of als je geen relatie hebt en je niet wenst over te geven aan de grillen van een Gigolo? Tantra for life biedt een uitkomst voor vrouwen die meer willen halen uit het leven. Een leven waarin ook zij mogen genieten, zonder dat dit is voorbehouden aan mannen. Voor mannen is genoeg te koop in de wereld, maar vrouwen komen er karig vanaf. Gelukkig heeft Tantra for Life haar deuren geopend in Nederland, België en Duitsland om de liefde te verspreiden. Verspreiden op een manier die heel menselijk en warm is. Als koppel kan het heel interessant zijn om de relatie nieuw leven in te blazen. Je leert elkaar op een sensuele manier masseren waarbij de mannen het meeste werk hebben. Een vrouwenlichaam is voorzien van veel meer sensoren dan een mannenlichaam. De grootste macho komt er achter dat hij eigenlijk niet veel weet van een vrouwenlichaam. Hij denkt dat hij alles weet, maar zodra je begint door te vragen hebben ze het over zaken die zij zien op het internet. Maar dat is niet de manier om een vrouw te verwennen. Zij denken aan verwennen in de vorm van penetratie en dat is binnen de wereld van de tantra niet nodig. Het kan gebeuren uiteraard, maar het is nog mooier wanneer je dit kunt doen op basis van de Maithuna’s. De verstrengelingen die je aanleert als vervolg op de opleiding.

Er wordt door Tantra for Life hard gewerkt aan een reis waar koppels naar Spanje kunnen afreizen om daar gedurende een week de basismassage aan te leren. Vervolgens is het heel veel oefenen om de grepen en technieken in de vingers te krijgen. Je bent pas echt goed nadat je minimaal 100 massages hebt uitgevoerd en ervaart dat je intuïtief kunt gaan masseren.

De vrouwen die voor een tantra massage opteren zijn ouder dan 18 jaar, waarbij op de bovengrens geen leeftijd staat. Het gaat erom dat de dames mogen genieten van de liefdevolle aanraking. De eerste keer is het wennen, omdat de massage naakt wordt ontvangen en gegeven. De masseur van Tantra for Life stelt je direct gerust bij binnenkomst of vaak al via de WhatsApp.

www.tantraforlife.nl