Lovelime

Tantra for Life laat vrouwen stralen

Tantra for Life is de organisatie in Nederland die het mogelijk maakt om als vrouw een echte tantra massage te kunnen beleven. Beleven op een manier die niets te maken heeft met de erotische massages waar de term Tantra vaak wordt misbruikt. Naast het verzorgen van massages is het ook mogelijk om als koppel of individueel te leren tantra masseren. En om het helemaal compleet te maken, kunnen ook de Maithuna rituelen worden aangeleerd. Dit is voor het ervaren koppel of individu dat vanuit de Maithuna wat ‘geslachtsdaad’ volgens Tantra betekent, leidt tot een ongeëvenaard hoogtepunt. Koppels krijgen de uitleg hoe een en ander in zijn werk gaat om in een privésfeer te gaan praktiseren. Heb je dit als koppel eenmaal meegemaakt, dan begrijp je niet dat je daar nooit eerder aan bent begonnen. Het resultaat is dat je beter met elkaar leert communiceren zelfs zonder woorden en dat er energieën vrij komen waarvan je nooit had gedacht ze bestaan. Dit begint al tijdens tantra massage training, waarna je uiteindelijk elk zo kunt verwennen dat de ’11 minuten’ geslachtsdaad tot het verleden begint te behoren. Als je de werkelijke intensiteit hebt mogen beleven, dan is de 11 minuten variant die we ook bonkie bonkie noemen niet meer aangenaam is. Waarom genoegen nemen met een aftreksel van het ultieme? Als koppel werken aan je relatie en samen hoogtepunten beleven dat is het mooiste wat er is.

Veel vrouw raken gefrustreerd, omdat zij doorgaans een partner hebben die alleen maar in 11 minuten termijnen kan denken. Vaak vindt deze partner zichzelf dan ook nog een fantastische lover… Zij zijn alleen normaal gelukkig met een tantra massage voor vrouwen. Hij komt inderdaad aan zijn trekken, maar voor haar is het des te vervelender. Hij begrijpt niet waarom zij klaagt, maar dit leidt tot onvermijdelijke problemen die zelfs tot een echtscheiding kunnen leiden.

Relatietherapeuten sturen daarom veel koppels op de tantra massage cursus. Hierdoor worden koppels weer gewoon om elkaar lichaam aan te raken. Aanraking op een fijne manier zonder dat dit direct tot de geslachtsdaad moet leiden. Voor vrouwen is dit de manier dat zij ook kunnen genieten van het liefdesspel. En als de geslachtsdaad wordt voltrokken is het heel vaak de vrouw die het voortouw neemt.

Tijdens het ontstaan van de Tantra werd de vrouw op een voetstuk geplaatst en was leidend in het bedrijven van de liefde. De vrouw stuurde met haar bekkenbodem spieren het volledige samenzijn aan. Als het dan werkelijk tot een hoogtepunt kwam, was het veel groter dan het ooit werd bereikt vanuit het reguliere bonkie bonkie denken.

De Westerse man droomt ervan dat een vrouw de leiding neemt wat niet vanzelfsprekend is. Een wijze tip voor mannen, ga mee met je vrouw op de tantra cursus. Stuur je haar alleen, dan heb je als man afgedaan nadat zij volleerd is. Zij beschikt over vaardigheden terwijl jij als man aan het stuntelen bent in verhouding tot een ervaren tantra masseur. Een echte masseur heeft skills die je niet meekrijgt in de standaard opvoeding.

Lees verder op de website www.tantraforlife.be (**A)