Lovelime

Tantra massage zonder verplichting

Vrouwen ontdekken en relatietherapeuten adviseren het: TANTRA MASSAGE. Een wijze van elkaar liefhebben op een manier die al meer dan 5000 jaar oud is, maar door de monotheïstische religies werd verboden. Waaarom? Omdat de rol van de vrouw te promiment was. Alle leven ontstaat uit de vrouw en zonder de vrouw geen leven. Zo zou ook het verhaal over het aards paradijs iets anders zijn (Lilith als eerste vrouw), maar daarover gaan we niet discussiëren. Het gaat erom dat in de Westerse wereld eindelijk Tantra ook voor vrouwen beschikbaar is. Vrouwen die behoefte hebben aan aanraking, intimimteit en blokkades wensen op te heffen. Het is een zeer aangename therapie als je het zo wilt noemen. Zo aangenaam dat vrouwen nieuwe plekjes op eigen lichaam ontdekken. Echter als ze de massage eenmaal hebben ondergaan willen zij niet anders. De gewone masseur heeft afgedaan, want deze massage is opwindend en ontstpannend te gelijkertijd. Daar kan de doorsnee masseur niet tegenaan. 

In Nederland, België en Duitsland is Tantra for Life actief net als in de Verenigde Staten. Maar ook voor koppels die elkaar in de loop der jaren zijn verloren binnen de relatie is er goed nieuws. Zij kunnen elkaar leren masseren. Masseren op een wijze waarbij geen verplichtingen gelden. Er hoeft geen vrijpartij te ontstaan na de massage, maar een voor van opwinding zal er altijd zijn. Het mooie is dat de energie die vrijkomt tijdens een hoogtepunt zo in het lichaam blijft wat er voor zorgt dat je extreem veel energie krijgt.

Doordat je veel energie verbrand helpt de massage ook afvallen, maar zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en laat je stralen. Jongetjes zouden dit op school moeten leren. Vrede op aarde zou een feite worden als iedereen volgens de Tantra gedachte zou leven. Puurheid, zonder schuldgevoel of verplichting in een relatie.