Lovelime
Image default
Horeca

De voordelen van trouwen op de Veluwe

Locatie, locatie, locatie

Als er één dag in je leven is waar alles vlekkeloos moet verlopen, is het wel je trouwdag. Wanneer je aan de planning van dit evenement van je leven begint, ligt vrijwel alles nog open. Dat geeft ongetwijfeld een pak keuzestress. Eén van de eerste keuzes die je maakt waar je bijna alle andere op gaat verder borduren, is de locatie van je trouwdag. Meerdere elementen van je trouwdag vragen vaak bovendien meerdere settings, wat veel stressvolle en tijdrovende logistiek met zich meebrengt. Een locatie die alvast kan vermijden dat je op die manier al te veel kostbare romantische tijd verliest, is Veluwe. Meer nog: midden in de prachtige Veluwse natuur, namelijk in Beekbergen, kan je het ‘Ei van Columbus’ terugvinden. Dit uiterst romantisch ogend restaurant is uitgerust met een uitgebreide infrastructuur. Hierdoor kunnen feesten van iedere grootte met het volste gemak daar een plaatsje vinden.

Fotogeniek

Het ‘Ei van Columbus’ is gezegend met een bijzonder pittoreske en afwisselende omgeving, wat het uitermate geschikt maakt voor de fotoreportage na het huwelijk. Je kan bijvoorbeeld speciale effecten bereiken met de zandverstuivingen, spelen met licht en silhouetten in de bossen, reflectiespel uitvoeren aan de meren of de kleur van romantiek pakken op de wondermooie heide. De mogelijkheden zijn eindeloos, de resultaten steeds verbluffend. Het ‘Ei van Columbus’ leent zich echter niet enkel voor een mooie reportage na de trouw. De ceremonie zelf kan prima gehouden worden op deze locatie, bijvoorbeeld op het ruim aangelegd terras, midden in de bossen. Hierdoor krijgt de trouw zelf ook een bijzonder mooie achtergrond en ontstaat er eenheid in alle foto’s van je dag.

Centraal

Het ‘Ei van Columbus’ bevindt zich in Beekbergen, wat een zeer centrale ligging kent. Dit maakt deze locatie meer dan geschikt voor families die niet al te dicht bij elkaar wonen. Niet alleen inwoners uit Nederland geraken immers gemakkelijk uit alle hoeken van het land op je trouw, maar ook voor mensen uit de naburige landen ligt het Ei van Columbus zeer gunstig. Mensen die vanuit België of Duitsland moeten komen, spenderen een minimum aan tijd om toch zonder veel moeite het geluk van je dag te kunnen delen.

Kindvriendelijk

Trouwen op de Veluwe is een bevrijdend initiatief voor gasten met kinderen. Voor kinderen is lang stil zijn en zitten echt een zware opgave. De omgeving van Veluwe nodigt de kleintjes uit om zich op hun best te kunnen gedragen. Er is zoveel ruimte, dat ze naar hartenlust kunnen rennen en ravotten, zodat ze op het juiste moment zonder verpinken zich prima kunnen houden. Er zijn bossen om kampen in te bouwen of verstoppertje te spelen. Bovendien biedt het Ei van Columbus kinderanimatie aan in de vorm van spelletjes organiseren, het knutselen van werkjes of zich uitleven op een springkasteel. Ook voor de kinderen in het gezelschap wordt het hier dus een dag om nooit meer te vergeten.

Rust en ruimte

De Veluwe is gekend voor zijn uitgestrektheid en rust. Dit is meteen de garantie voor een ongestoorde dag, waar je gehele familie zich volkomen op zijn gemak kan voelen. Ook de locatie in het ‘Ei van Columbus’ is van alle comfort voorzien. Je kan er in alle rust gebruik maken van hun uitgebreide infrastructuur. Wil je graag zo veel mogelijk buiten zijn op je trouwdag, zodat je optimaal kan genieten van de natuur? Dan is dat geen enkel probleem in het Ei van Columbus. Tenten worden uitgezet, muziek wordt voorzien en zelfs vuurkorven worden aangeboden om de warmte van de romantiek te kunnen vasthouden tot in de latere uurtjes. Je kan je dag ook gemakkelijk binnen in het ‘Ei van Columbus’ doorbrengen. Je kan dan bijvoorbeeld gezellig wegdromen bij het haardvuur terwijl je door het raam de natuur aanschouwt. Er zal in ieder geval geen gebrek aan gezelligheid zijn.

Twijfel je dus nog waar je je ideale bruiloft het best huisvest? Dan is het intussen overduidelijk geworden dat Veluwe sowieso een schitterende locatie is, waar je bovendien het best terecht komt in het ‘Ei van Columbus’.

https://heteivancolumbus.nl/