Lovelime
Image default
Entertainment

Dit rendez vous hotel is geheel beveiligd

Je hebt een geheime relatie met iemand en wilt graag met die persoon afspreken, maar wilt niet dat iemand hier achter komt. Dan kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een rendez vous hotel. Het is een plek waar je zeker gemakkelijk kunt afspreken met je geliefde zonder dat daar iemand van op de hoogte kan worden gesteld. Ook worden er bepaalde maatregelen genomen, waardoor je niet te traceren bent. Denk hierbij aan het betalen met cash geld, waarbij pinnen niet onder de mogelijkheden bevalt. Geen camera’s in- en rondom het gebouw en daarnaast wordt de parkeerplaats overdekt door allemaal bomen en zal hier beveiliging staan waardoor er goed naar de omgeving wordt gekeken. 

Centrale plek

Ook is het rendez vous hotel gelegen op een zeer centrale plek, waardoor het niet raar is dat je daarheen rijdt, wanneer het kan zijn dat iemand je volgt. Ook ziet het rendez vous hotel er ook niet uit als een hotel en zo kan niemand je echt betrappen. Je kunt er alleen heen als je kunt aantonen dat je een gast bent en zo worden pottenkijkers ook buiten het pand gehouden. Je kunt de kamer bij het rendez vous hotel voor een uur boeken, maar wil je dit verlengen is dit uiteraard ook mogelijk. 

Veilig afspreken

Wat helemaal leuk is in het rendez vous hotel is dat je kunt kiezen uit diverse soorten kamers. Heb je zin om met je minnaar of minnares een kamer te boeken die heel romantisch is, dan is daar zeker een mogelijkheid voor, maar ben je meer in de stemming voor wat spanning dan kan je hier ook een speciale kamer voor boeken. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en je wordt geheel geholpen naar eigen wens. Het is een veilige manier om met iemand af te spreken en geen scheve gezichten te krijgen in je privé omgeving.