Lovelime
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe een personal trainer mijn leven heeft verbeterd

Hoe een personal trainer mijn leven heeft verbeterd

Als iemand die altijd druk bezig is met werk en andere verantwoordelijkheden, had ik nooit veel tijd besteed aan sporten of lichaamsbeweging. Ik was niet ongezond, maar ik was ook niet bepaald in topconditie. Op een dag besloot ik dat het tijd was om iets te veranderen en mezelf uit te dagen om fysiek fitter en sterker te worden. Dat was het moment waarop ik besloot om een personal trainer in te huren. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over op maat gemaakte trainingsprogramma’s en over motivatie en verantwoordelijkheid. Blijf dus zeker lezen als je hier meer over zou willen weten. 

Op maat gemaakte trainingsprogramma’s

Een van de grootste voordelen van het werken met een personal trainer was het feit dat mijn trainingsprogramma’s volledig op maat werden gemaakt. Mijn trainer nam de tijd om mijn fitnessniveau en doelen te begrijpen en werkte samen met mij om een programma te ontwikkelen dat bij mij paste. Ik had een aantal zwakke plekken in mijn lichaam die extra aandacht nodig hadden, en mijn trainer kon me helpen om deze problemen aan te pakken en te werken aan het versterken van deze gebieden. Dit is zeker iets wat ik iedereen zou kunnen aanraden aangezien dit mij dus heel erg heeft geholpen en ik het gevoel heb dat het iedereen heel erg zou kunnen helpen.

Motivatie en verantwoordelijkheid

Een andere belangrijke factor in het werken met een personal trainer was de motivatie en verantwoordelijkheid die ik kreeg. Mijn trainer was altijd aanwezig om me aan te moedigen en te helpen bij het uitvoeren van de oefeningen op de juiste manier en met de juiste intensiteit. Dit zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef om te blijven trainen en mijn doelen te bereiken. Daarnaast zorgde de verantwoordelijkheid die ik had om wekelijks te trainen er ook voor dat ik consistent bleef in mijn trainingen. Wacht dus niet te lang en doe dus hetzelfde als mij!

https://www.moventesfit.nl/personal-training