Lovelime
Image default
Kinderen

Leuk kinderfeestje in Hengelo organiseren?

Is jouw kind binnenkort jarig en wil jij een super leuk kinderfeestje in Hengelo? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou namelijk een super leuke activiteit aan die jouw kind en hun vrienden zeker weten van zullen gaan genieten. Bij dit bedrijf in de omgeving van Hengelo kun je namelijk tijdens het kinderfeestje een super unieke escape room gaan doen! Wil je meer informatie hierover krijgen? Neem dan zeker snel een kijkje op de website van dit bedrijf of neem direct telefonisch contact op met hen om dit te bespreken!

Uitdaging

Als jij graag een leuk kinderfeestje wilt gaan organiseren voor jouw kind in de omgeving van Hengelo, is een kinderfeestje bij deze escape room zeker weten een echte aanrader. Zij zullen in de omgeving van Hengelo de kans krijgen om een super leuke uitdaging aan te gaan om binnen de tijd uit de kamer te ontsnappen! Dit bedrijf heeft de escape room voor kinderen iets aangepast, zodat het niet te moeilijk (en daardoor te saai) zal worden voor hen. Neem voor meer informatie over de escaperoom zeker nu snel contact op met dit bedrijf of neem een kijkje op de website.

Aangepast

Als jij een super leuk kinderfeestje gaat boeken bij dit bedrijf in de omgeving van Hengelo, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. De escaperoom van dit bedrijf in de omgeving van Hengelo is aangepast voor kinderfeestjes. Deze is voor kinderen onder de 13 namelijk 45 minuten in plaats van 60. Ook zijn er extra’s die je bij een kinderfeestje kunt boeken. Daarom is dit de ideale plek voor een kinderfeestje. Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf in de omgeving van Hengelo en maak direct een reservering voor het feestje!