Lovelime
Image default
Kinderen

Origineel en gaaf idee voor de kids

Een leuk idee voor een goed kinderfeestje in Haaksbergen bedenken kan nog best wel lastig zijn. Wij hebben het perfecte idee voor je: ga naar een escape room. Escape rooms worden tegenwoordig steeds populairder en dat snappen wij wel. Het is een spannende en interactieve activiteit waarbij de kinderen goed samen moeten werken. Iedereen heeft verschillende kwaliteiten en al deze kwaliteiten komen aan bod bij een escaperoom. De een moet goed in taal zijn en de ander moet bijvoorbeeld een code kraken door een rekensom op te lossen. Op die manier zal Niemand voor de buitengesloten en wordt Iedereen betrokken In de activiteit.

Even wat duidelijkheid

Met corona worden de kamers extra goed schoongemaakt voor en na het kinderfeestje. Als je je kinderfeestje in Haaksbergen komt vieren in een van onze escape rooms dan hoef je niks mee te nemen. Wij zorgen dat alles voor je klaar staat en dan je direct kan beginnen aan de grote puzzel nadat je wat hebt gedronken met je vrienden. Ook hebben wij na afloop lekker patatjes voor je. Het is wel heel belangrijk dat je je goed humeur meeneemt! Als je liever niet de deur uit gaat dan kan je de escape room ook online doen. Die is minstens zo spannend.

Een thema voor de kamer kiezen

Wij hebben verschillende kamers en die zijn verdeeld op thema. Voor de jongere kinderen hebben we bijvoorbeeld een dierentuin thema waarbij ze vast zitten in een dierenverblijf. Voor de wat ouderen hebben we de kamer ingericht als een soort gevangenis. Hierbij zitten ze vast in een cel en moeten ze doen alsof ze criminelen zijn die willen ontsnappen. We hebben ook een onderwater thema bij onze escape room voor je kinderfeestje in Haaksbergen. De jarige mag uiteraard de kamer kiezen. Bij enorm grote groepen wordt de groep in tweeën gedeeld. Op deze manier blijft het leuk voor iedereen. Zien wij je snel?