Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Mediation in Leusden was goed voor ons

Wij hebben laatste mediation gedaan bij een praktijk in Leusden. Onze relatie ging sinds een paar maanden niet heel goed. We zaten steeds op elkaars lip en op een gegeven moment zagen we het niet meer zitten om met elkaar in dezelfde kamer te zitten. Daarom hebben we besloten om deze relatie stop te zetten en een traject in te gaan om deze officieel te maken. Hiervoor hadden we iemand nodig die dit voor ons kon doen.

Mediation met goede begeleiding in Leusden

Gelukkig konden we snel terecht bij mediation in de omgeving van Leusden om te kijken of we dit traject echt wilden doen. Het begon daar met een intake met de mediator die zouden we daar ontmoeten en daarna zouden we over bepaalde onderwerpen hebben waar we het over gingen hebben. Dit vond ik zelf een fijne aanpak, omdat we hierdoor ook konden kijken of de persoon waar we mee gingen praten fijn vonden. Wij beiden vonden de mediator goed luisteren naar beide kanten en hiermee kregen we een goede bond met haar en ons zelf. Na de intake hadden we nog een paar extra sessies aangevraagd om te kijken of dit echt iets voor ons was.

Met een goed gevoel alles besproken

Na een paar goede gesprekken, ging alles niet zoals we we hadden gepland. We zijn tot een conclusie gekomen dat we toch elkaar een kans willen geven in een relatie. Bij aparte sessies kwam dit naar voren en de mediator heeft dat bij ons allebei aangekaart dat het beter was om het nog een keer te proberen en dan terug te komen als het toch niet verliep zoals we hadden gehoopt. Dankzij de mediation zijn we echt tot de realisatie gekomen dat we toch van elkaar houden en dat we dit eigenlijk niet wilden. Nu zijn we een paar weken verder en alles gaat super goed.

Anniek Schuurs Mediation

Wilt u meer weten over de mediation van Anniek Schuurs in Leusden? Bekijk dan de website van Anniek via www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen aanbieden.