Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Teamuitje? Deze activiteiten moet je proberen!

Teamuitje? Deze activiteiten moet je proberen!

Voel jij je verantwoordelijk voor de organisatie van een teamuitje, maar heb je nog geen idee? Bij het organiseren van een teamutje is het belangrijk dat je kiest voor een toegankelijke activiteit. Op deze manier is de kans het grootst dat het hele team het een leuke activiteit vindt. In deze blog behandelen we drie activiteiten die doorgaans veel worden gedaan door sportteams. Met deze activiteiten hopen we je inspiratie te geven voor het organiseren van jouw volgende teamuitje. 

 

Bowlen

Een veelvoorkomende activiteit onder sportteams is bowlen. Bowlen is vrij toegankelijk voor iedere deelnemer en er is de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Vanuit de basis is dit een perfecte activiteit. Daarnaast kan je het met zowel grote als kleine groepen doen en er zit een wedstrijdelement aan vast. Dit zijn belangrijke elementen van een teamuitje. Vrijwel iedere stad beschikt over een bowlingbaan. Daarom is er voor ieder sportteam in Nederland wel een mogelijkheid om dit als teamuitje in te zetten. 

 

Voetgolven

Vooral onder voetbalteams wordt voetgolf toegepast als teamuitje. Het is in principe hetzelfde als golfen, maar dan via je voeten. Net als met bowlen, kan je dit met zowel een grote als een kleine groep doen. Daarnaast is er ook vaak de gelegenheid voor een hapje en een drankje. Het is echter wel belangrijk dat je dit doet met lekker weer. 

 

Lasergamen 

Je kan elkaar ook uitdagen door middel van een potje lasergamen. Ook deze activiteit kan je met grote en kleine groepen doen. Bij Bubbelbal kan je lasergamen op locatie. Dit betekent dat je zelf een locatie kan uitkiezen waar je jouw sportteam kan uitdagen. Zo kan je bijvoorbeeld lasergamen thuis, maar ook op jouw werk of gewoon in de sportkantine van jouw vereniging. Hoe vet is dat! 

 

https://www.bubbelbal.nl/