Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Workshop cocktails maken boeken

Een workshop cocktails maken is een van de meeste geboekte activiteiten van Nederland. De workshop is bijzonder geschikt voor particulieren maar ook voor zakelijke aanvragen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Workshop cocktails maken op locatie

Een workshop cocktails maken kan op iedere locatie gegeven worden. Het leukste is om dit te doen op een intieme plek. Je hoeft dus niet perse naar een horecagelegenheid. Je kunt de workshop cocktails maken dus ook prima thuis doen. Meestal wordt dit in de tuin gedaan, bij mooi weer.

Wat krijg je?

De workshop cocktails maken wordt altijd gegeven door een ervaren en enthousiaste cocktailshaker. Deze persoon zal er alles aan doen om een super leuke activiteit neer te zetten. Alles wat er nodig is voor de workshop wordt door de cocktailshaker verzorgd. Denk hierbij aan statafels, alle tools, glaswerk, ijs, dranken en garneringen. Het enige wat jij hoeft te doen is de deur open doen als er aangebeld wordt, en de rest wordt geregeld. Hoe chill is dat?

Wat ga je doen tijdens de workshop cocktails maken?

Er wordt gestart met een stukje uitleg over waar de cocktails vandaan komen, wat er in zit en hoe je met de tools moet werken. Daarna doet de bartender een cocktail voor. Hierna zijn jullie aan de beurt om de cocktail net zo goed te maken. In totaal maak en drink je drie cocktails. De gehele workshop duurt meestal 1,5 uur. 

Wat kost de workshop?

De kosten bedragen ongeveer € 27,50 pp., maar dit is volledig afhankelijk van de plaats, het aantal deelnemers en de gewenste duur.

Waar boek je de cocktail workshop?

Wij adviseren Bar Company. Dit is de marktleider en hier horen we heel veel goede verhalen over.

https://www.barcompany.nl/