Lovelime
Image default
Relatie

De vijf populairste trouwlocaties

Waar men vroeger standaard in het huwelijksbootje stapte voordat men ging samenwonen, hoeft dit tegenwoordig niet meer per se. Toch is trouwen nog steeds enorm populair. Menig stel stapt nog in het huwelijksbootje en waar vroeger alleen maar in de trouwzaal van het gemeentehuis gehuwd kon worden, kan dit al langere tijd op unieke locaties in Nederland. 

Unieke locaties

De dag van het huwelijk is natuurlijk een speciale dag, een unieke dag voor het bruidspaar wat het hele leven lang bij blijft. Voor zo’n speciale dag kiest men graag ook een speciale, unieke locatie. Er zijn diverse unieke locaties in Nederland waar men in het huwelijksbootje kan stappen. De vijf populairste trouwlocaties zijn:

  1. Trouwen in het kasteel of in een slot. Dit is wel de populairste locatie en er zijn diverse kastelen en slot plaatsen in Nederland waar een dergelijke sprookjeshuwelijk zich kan voltrekken;

  2. Voor een droomhuwelijk is een prachtig landgoed ook enorm populair. Ook hier is diverse keuze in;

  3. Een mooi paviljoen aan het strand biedt ook een unieke locatie om het huwelijk te laten voltrekken;

  4. Ook trouwen op een boerderij is enorm populair. Er zijn enkele speciale boerderijen die hierop ingericht zijn en waar de ceremonie voltrokken kan worden;

  5. Tot slot zijn ook rijksmonumenten en kerken nog steeds zeer in trek voor het huwelijk. 

De keuze is reuze

Een bruidspaar heeft enorm veel keuze uit locaties. Uit de top vijf van populairste trouwlocaties zijn diverse kastelen, landgoederen, kerken enz. beschikbaar om in het huwelijksbootje te stappen. Daarnaast zijn nog diverse mogelijkheden waar het huwelijk voltrokken kan worden. Denk dan bijvoorbeeld aan trouwen op het strand, op een boot of zelfs in de dierentuin. Ook zijn er diverse speciaal ingerichte trouwzalen in Nederland die afgehuurd kunnen worden voor het feest en waar het huwelijk voltrokken kan worden. 

Met zoveel keuze is er voor elk bruidspaar een prachtige locatie. Natuurlijk kan er ook nog steeds gekozen worden om te trouwen in de trouwzaal van het gemeentehuis, wat ook meestal een prachtige locatie is voor deze speciale dag. Hoe dan ook, welke locatie ook gekozen wordt, de dag is uniek voor het bruidspaar en kan zo speciaal mogelijk gemaakt worden.

Tip: Kijk ook direct naar een geschikte catering. Bekijk de mogelijkheden van de Catering Groep Nederland

https://www.cateringgroep.nl/