Lovelime
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van meerdere bikini’s op vakantie

De voordelen van meerdere bikini’s op vakantie

 

Iedere vrouw die op vakantie gaat, weet natuurlijk dat ze meerdere bikini’s meeneemt in de koffer. De vrouw die zegt dat ze dit niet doet, is bijna niet eerlijk! Waar mannen het namelijk vaak prima kunnen doen met één zwembroek, heeft een vrouw minimaal 2 tot 3 bikini’s mee. De reden is vaak dat ze wat willen kunnen afwisselen en niet meerdere dagen in dezelfde bikini willen lopen. Uiteraard is dit één van de vele redenen waarom een vrouw hiervoor kiest. Om je een idee te geven welke redenen en dus ook voordelen het meenemen van meerdere bikini’s allemaal biedt, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Matchen met je kleding

 

Iedere vrouw wil er natuurlijk goed uitzien. Niet alleen ‘s avonds tijdens het diner, maar ook wanneer je tussen de middag even gaat lunchen. Het is dus belangrijk dat de bikini ook past bij het jurkje die wordt gedragen die dag. Aangezien er vaak meerdere jurkjes meegaan in de koffer die bestemd zijn voor het strand, horen hier natuurlijk ook een aantal bijpassende bikini’s bij. Ben jij overigens nog op zoek naar een geschikte bikini of bh? Neem dan eens een kijkje op sportbh.nl voor een uitgebereid aanbod met zowel bikini’s, sport bh’s, compressie bh en veel meer. 

 

Past bij je tint bruin

 

Naarmate de vakantie vordert, kleur je natuurlijk steeds meer bij. Dat betekent dus ook automatisch dat het belangrijk is dat je bikini die je draagt ook past bij de kleur van je huid. Waar je in het begin vaak nog wat bleek bent, zal een donkere bikini in het begin ervoor zorgen dat je huid wat donkerder lijkt. Daarnaast is het dus belangrijk, dat je ook een aantal lichte bikini’s meeneemt voor de dagen die volgen. Kortom, niet voor niets dus die 3 bikini’s in de koffer.

 

Verschillende pasvormen

 

Het kan heel goed zijn, dat er een dag is dat je een bepaalde outfit wilt aantrekken naar het strand. Niet alleen is het dan fijn dat je bikini hiermee matcht, maar is het ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat de pasvorm juist is. Zo kan een push up bh met voorsluiting bijvoorbeeld net het verschil maken of je jurkje wel of niet helemaal goed zit. Let hier daarom dus ook goed op tijdens het passen van zowel je bh als jurkje die je graag wilt dragen.