Lovelime
Image default
Huishoudelijk

Een duurzame, betaalbare elektrische boiler kopen?

Een duurzame, betaalbare elektrische boiler kopen?

De elektrische boiler DAT-Aparici Eficiente Plus is dan helemaal waar je naar op zoek bent. Deze baanbrekende, energiezuinige boiler lijkt in veel opzichten op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar heeft er wel een aantal PLUS punten bij. Die maken deze boiler tot een unieke elektrische boiler en een van de beste in zijn soort en prijsklasse en op dit moment te verkrijgen.

 

 

Al 75 jaar vooruitstrevend en grensverleggend.

Het bedrijf Nofer- Aparici afkomstig uit Spanje maakt inmiddels reeds 75 jaar elektrische boilers en gebruiken hun opgedane kennis om innovatieve, energiezuinige elektrische boilers te ontwikkelen. Zo is dat ook gegaan bij de DAT-Aparici Eficiente Plus waar ze hun design kwaliteiten hebben laten alliëren met hun kennis op het gebied van boilers.

 

Alle PLUS punten op een rij.

Waar de DAT-Aparici Eficiente al een zeer mooie en compacte design boiler is en uigerust is met 2 cilindrische tanken, daarin 2 aparte verwarmingselementen en de energiezuinige ECO controller gaat de PLUS nog 2 opvallende stappen verder. 

• Compact ontwerp

• 2 cilindrische tanks voor een probate en snelle opwarming

• Zeer goed geiïsoleerd

• Uitgerust met een Smart ECO Controller

• 2 droge weerstanden 

• 2 elektronische anodes

 

Droge weerstand

De elektrische boiler Eficiente Plus heeft 2 droge weerstanden wat betekent dat de verwarmingselementen niet in direct contact komen met het water in de ketel. De elementen worden namelijk beschermd door een omhulsel. Hierdoor heeft kalk geen kans om te hechten aan deze elementen.
Minder kalkafzetting resulteert in minder energieverbruik!

 

Elektronische anodes

Deze nieuwe boiler heeft een uniek onderdeel, in dit geval zelfs 2; elektronische anodes. Een normale magnesium anode die de glas emaille binnenketel moet beschermen zal elke 2 jaar vervangen moeten worden. Elektronische anodes gaan daarentegen tot 3 á 4 x langer mee dan normale magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen betekent minder onderhoud. Dat is toch wat je graag wilt.


Dus daarom de Plus.

Minder kalkafzetting in de boiler, zeerr energiezuinig, weinig onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

Te koop via de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/