Lovelime
Image default
Financieel

Exact nedap zorgt voor de zorg

Exact nedap zorgt voor de zorg

Het doel van Exact nedap in de zorg is om mensen in de zorg beter te maken. Dit wordt gedaan door de mensen, de kennis en technologie samen te brengen. Hierbij wordt verder gekeken dan de standaarden die tegenwoordig worden gebruikt in de zorg. Voor de zorg is er geen uiteindelijke oplossing die zal werken. Daarom zullen bepaalde oplossingen die er al zijn, verder worden uitgebreid. Hierdoor wordt er hopelijk meebewogen met de toekomst en kan er misschien zelfs vooruit worden gelopen op de toekomst in de zorg. Dit kan heel handig zijn in de zorg en het kan zelfs problemen in de zorg misschien zelfs verhelpen in de toekomst. Dat is wel belangrijk binnen de zorg. 

Makkelijke oplossing zonder technische kennis

Er is een Business Intelligence oplossing speciaal voor in de zorg. Deze oplossing is helemaal ontwikkeld om te koppelen aan alle systemen en de data op een overzichtelijke manier te presenteren. Door deze oplossing kunnen rapportages makkelijk worden aangepast. Deze rapportages zijn vooraf eerst gedefinieerd, maar je kunt ze nog steeds makkelijk aanpassen, waardoor het werken met de rapportages soepel zal verlopen. Dit aanpassen kan heel makkelijk met één klikje op een knop. Bovendien is er ook een handig portaal, waarin de werknemers overzichten kunnen bekijken en zelf kunnen doorklikken. Hierbij kun je alles naar wens inrichten en het is voor iedereen makkelijk te gebruiken zonder veel van techniek af te weten. 

Van kennis naar een handige oplossing

Hoe komen deze oplossingen voor in de zorg nou eigenlijk tot stand? Dit komt door de ervaring die jarenlang bekend is in de branche en hierbij specifiek in de ontwikkeling van de software. Er is een BI Suite ontworpen die is ontstaan door de praktijk, de behoefte van de klant en de financiële systemen. Door de combinatie van de slimme koppelingen en de handige integraties, wordt de informatie uit de financiële en de operationele systemen gehaald. Vervolgens worden deze gekoppeld en samengebracht. Wat is hiervan het gevolg? Je krijgt als organisatie inzicht, omdat alle informatie op één plek te vinden is. Hier kun je als organisatie dus enorm van profiteren. 

https://bes-it.nl/nedap/