Lovelime
Image default
Auto's en Motoren

Met de theoriecursus Zwolle heb je in 1 dag het theoriecertificaat gehaald

Ben jij woonachtig in Zwolle of woon je hier in de buurt? En zou jij het wel wat vinden om in 1 keer te slagen voor je autotheorie? Kies dan voor 123-Theorie! Onze theoriecursus Zwolle is zeer doeltreffend en zorgt ervoor dat jij in 1 keer het felbegeerde theoriecertificaat kan halen. Wij hebben al meer dan 20.000 cursisten in 1 keer zien slagen voor het officiële CBR theorie examen.

Unieke en zeer effectieve theoriecursus

Uit dikke leerboeken hoef je niets te leren, cd-roms hoef je niet te bekijken. De lesspullen die je nodig hebt om in je eentje de theorie aan te leren kan je allemaal links laten liggen. Je hoeft ze zelfs, mocht je ze al aangeschaft hebben, niet eens mee te nemen naar onze cursus. Bij ons staat er een gedreven docent voor de les die de lesstof uitstekend uitlegt en jou op die manier de theorie meteen aanleert.

De kracht van herhaling, dat is waar onze unieke en zeer effectieve cursus op gebaseerd is. Door herhaling wordt alle theorie jou eigen gemaakt. Je leert de verschillende verkeerssituaties goed kennen en herkennen en kent straks alle verkeersborden uit je hoofd. Natuurlijk komen de wetten en bijzondere situaties ook aan bod. Wat te doen met de echt lastige theorie die moeilijk te onthouden is? Daar hebben we zeer unieke tips, handige geheugensteuntjes en slimme ezelsbruggetjes voor. Hierdoor vergeet jij ook die lastige theorie nooit meer!

Zeer succesvolle lesmethode, slagingspercentage van ruim 95%

Ons slagingspercentage, waar wij erg trots op zijn, is ruim 95%. Dit bewijst toch wel dat onze lesmethode zeer succesvol is en echt goed werkt. Heb jij tijdens de theorieles super goed opgelet, vervolgens je stinkende best gedaan op het examen maar heb je helaas teveel fouten gemaakt waardoor je het examen niet hebt gehaald? Je hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten, je mag onze theorieles gewoon nog een keertje volgen, helemaal gratis! En dit keer zal het ook jou echt lukken om te slagen.

Theorie halen in 1 dag, het kan dus gewoon! Schrijf je snel in via onze website. Voor meer informatie of vragen kan je ons een appje sturen op 06-29 99 99 62, opbellen op 085-060 1230 of een email sturen naar info@ 123-theorie.nl.

https://www.123-theorie.nl/