Lovelime
Image default
Onderwijs

Moet u op korte termijn Pools leren spreken? Of misschien Arabisch, Turks, Chinees?

The Square Mile is een Nederlands taalinstituut Rotterdam en andere steden dat zich richt op de zakelijke markt. Veel klanten komen uit het bedrijfsleven en de non-profit sector. Andere deelnemers werken voor de overheid  (nationaal, regionaal en lokaal) of leiden een eenmanszaak. Sectoren waar de taaltrainers ervaring mee hebben, zijn onder meer: financiële sector, energie, ICT & telecom, publieke sector, offshore, engineering, industrie, tuinbouw, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, logistiek en ontwikkelingswerk.

Wat voormalige deelnemers aan een spoedcursus Frans, Engels, Italiaans, Spaans of Duits van The Square Mile vinden? Het klanttevredenheidspercentage van 99,3% zegt waarschijnlijk genoeg! Kwaliteit zetten de trainers van The Square Mile altijd op nummer 1. Voor de waarborging van het hoge niveau wordt iedere twee jaar een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door CEDEO. The Square Mile is volledig open over de conclusies van dit gerenommeerde meetbureau. Op www.thesquaremile.nl staat een verslag van het laatste rapport. Allereerst worden de achtergrond en de criteria toegelicht. Na een uiteenzetting van de methode en de procedure wordt het onderzoek zelf uitgebreid besproken. De opleiders, het trainingsmateriaal, de accommodatie en het na-traject: dit alles werd meegewogen om tot een zo compleet en eerlijk oordeel over The Square Mile te komen. Aanvullend werd gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, het relatiebeheer, de organisatie en administratie. Wilt u meer weten over het CEDEO onderzoek, klikt u op https://www.thesquaremile.nl/wp-content/uploads/2021/09/CEDEO-Rapport-The-Square-Mile-2021.pdf. Als u achtergrondinformatie wilt hebben over CEDEO verwijzen we u naar https://www.cedeo.nl/.

Tot slot nog even terug naar de taaltrainingen. Zowel op inhoudelijk als op praktisch vlak worden die aangepast aan de wensen en behoeftes van de afzonderlijke klant. In het ene geval is het bijvoorbeeld belangrijk dat cursisten foutloze, zakelijke mails leren opstellen. Het komt ook voor dat efficiënt vergaderen topprioriteit heeft. Indien mogelijk worden de lessen over een aantal maanden verspreid. Is daar geen tijd en ruimte voor, dan – we begonnen ons verhaal ermee – wordt de opleiding omgetoverd tot een spoedcursus.

https://www.thesquaremile.nl