Lovelime
Image default
Banen en opleidingen

Storings- en servicemonteur

Storings- en servicemonteur fulltime

Heeft u technische ervaring? Word servicemonteur! Ga met een team erop uit om ervoor te zorgen dat Rijkswaterstaat tevreden is en blijft met haar brug- en sluisverbindingen. Wij bieden je een goed salaris, opleidings- en carrièremogelijkheden, een eersteklas werksfeer en goede arbeidsomstandigheden!

Werklocatie: bij jou in de buurt

Ben je geïnteresseerd in bruggen en sluizen? Ben je onafhankelijk en gedreven, toon je initiatief en geniet je eerst van je werk? Dan is jouw functie als servicemonteur wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

De groene montage zorgt voor vlot varen en vlot rijden van alles, de driehoek Tilburg, Den Bosch en Nedvetter. Doordat we in heel Nederland werken, is er altijd een werkplek bij jou in de buurt!

Een doorsnee werkdag bij Greenmontage: Van kwart voor zeven ’s ochtends begin je op het meeting point in Tilburg en drink je een kopje koffie met je collega’s. Van daaruit ga je uit met minimaal één andere collega. Samen zorgt u voor correct en preventief onderhoud van de brug- en sluisinstallatie op elke locatie. Probeert u elke storing op de juiste manier op te lossen?  Als elektricien kun je snel meten en weten hoe je problemen kunt vinden en testen met behulp van het platform en / of de controller. Er is een consignatiedienst en alles moet doorgaan. Bij Green Montage vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk. Daarom zijn er altijd mogelijkheden voor promotie naar werkvoorbereider en / of projectmanager

Greenmontage biedt u:

Hoog salaris, niet alleen tijdelijk werk;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

opleidingsmogelijkheid;

Carrièremogelijkheden;

Zelfstandig werken in een dynamische en innovatieve organisatie;

voltijdbaan;

Goede werksfeer binnen het team.

Wie ben jij?

BOL4 opleiding elektrotechniek (NEN 3140)

Heb je rijbewijs B;

Ervaring hebben met besturingstechniek (PLC) en / of installatiewerk;

VCA-certificaat / MSI en / of TSI.

De ambitie om te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf;

Ervaring in service engineer heeft de voorkeur.

Wij houden ons aan de cao voor kleine metaalinstallatietechniek

Heb je een MBO / LBO diploma en ben je geïnteresseerd? Als je voldoende motivatie en motivatie hebt, kun je altijd bekwaam zijn voor de functie, en we vinden ook commitment erg belangrijk!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-monteur.html