Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Vier voordelen van noppenfolie

Steeds vaker worden producten online besteld. De bestelde producten worden dan verzonden naar de ontvanger. Wanneer een product kans heeft op beschadiging tijdens de verzending, wordt vaak gebruik gemaakt van opvulmateriaal. Er zijn verschillende opvulmaterialen. Eén van de populairste is noppenfolie. Het gebruik van noppenfolie heeft namelijk veel voordelen. Benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan snel verder!

 

Bescherming

 

Noppenfolie wordt veel gebruikt om producten te beschermen tegen beschadiging. Het folie gevuld met lucht vangt alle stoten op. Dit zorgt ervoor dat het product niet beschadigt of kapotgaat. Het is dus zeker belangrijk om noppenfolie te gebruiken voor het verzenden van breekbare producten. Je wilt natuurlijk geen ontevreden klanten.  

 

Lichtgewicht

 

Een groot voordeel van noppenfolie is het gewicht. Vergeleken met andere opvulmaterialen is noppenfolie erg licht. Dit zorgt ervoor dat er wordt bespaard op transportkosten. Hoe zwaarder een pakket, hoe duurder de verzending. Door gebruik van noppenfolie maak je dus geen extra onnodige kosten.

 

Duurzaamheid

 

Tegenwoordig wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Veel bedrijven willen daarom duurzamer ondernemen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Want wat kun je als bedrijf doen op het gebied van duurzaamheid? Voor het verzenden van pakketten kan gebruik worden gemaakt van duurzaam opvulmateriaal. Noppenfolie is zo’n duurzame keuze. Het folie is stevig en gaat niet snel kapot. Daardoor kan het vaker gebruikt worden. Wanneer het folie niet hergebruikt wordt, kan het gerecycled worden.

 

Flexibiliteit

 

Een derde voordeel van noppenfolie is de flexibiliteit. Het folie kan gemakkelijk om elk product worden bevestigd. Het maakt dus niet uit of het product groot of klein is, of welke vorm het product heeft. Het noppenfolie zorgt ervoor dat de lege ruimtes in het pakket worden opgevuld. Het product heeft daardoor geen mogelijkheid om te verschuiven. Mocht het pakket daarnaast tijdens de verzending vallen, dan vangt het folie de stoten op.

 

Bestel gemakkelijk online

 

Ben je na het lezen van deze informatie ervan overtuigd dat noppenfolie goed opvulmateriaal is? Neem dan eens een kijkje bij het noppenfolie van Rotimshop. Deze verpakkingsspecialist heeft een aanbod aan verschillende soorten noppenfolie. Er zit zeker iets tussen dat voldoet aan jouw wensen!

https://www.rotimshop.nl/