Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Een trilplaat huren doe je bij 123machineverhuur.nl

Een trilplaat huren doe je bij 123machineverhuur.nl

Een trilplaat is een item die zeker niet mag ontbreken als je in de bouw werkt. Een trilplaat helpt namelijk met het aanstampen en glas maken van een mengsel. Door een trilplaat te gebruiken weet je zeker dat de ondergrond uitermate zacht is zonder dat er luchtbelletjes in zitten en daarnaast wordt het mengsel ook nog eens dikker. Een trilplaat is een item die dus zeker niet mag ontbreken als je aan het klussen bent of werkzaam bent bij de bouw. Maar als je het alleen af en toe nodig hebt tijdens het klussen is het zonder om een nieuwe trilplaat aan te schaffen. Gelukkig hebben wij een andere oplossing; een trilplaat huren. Op deze manier hoef jij alleen een trilplaat te huren wanneer je het echt nodig hebt. Wil je meer weten over het huren van een trilplaat? Lees dan snel verder! Wij vetellen hier namelijk meer over.

123Machineverhuur.nl

Als je een trilplaat wilt huren dan is het verstandig om eens een kijkje te namen op de website van 123Machineverhuur.nl. Bij deze partij staan verschillende trilplaten in de verhuur. Maar lees je eerst wel in welke trilplaat jij nodig hebt, want er zijn een aantal verschillende. Zo kan de grootte verschillen en de aandrijving. 

 

Een trilplaat huren

Zoals we hierboven hebben verteld is het uitermate handig om bij 123Machineverhuur.nl een trilplaat te huren. Deze partij heeft namelijk meerdere trilplaten in hun assortiment. De trilplaten hebben diverse slagkrachten. Bij de trilplaat op benzine wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten. Namelijk de trilplaat met slagkracht 15 of 19 kN. De trilplaat op diesel heeft er iets meer: 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. Voor dat je een trilplaat gaat huren is het verstandig om in te schatten hoe lang je hem ongeveer nodig gaat hebben, je kan namelijk zelf kiezen hoelang je de trilplaat wilt huren. Op deze manier huur je nooit een dag te lang of een dag tekort.

 

Wil je meer weten over een trilplaat?

Als je een trilplaat nodig hebt voor ongeveer een dag of twee dagen, dan is het handig om een trilplaat te huren. Op deze manier heb je alleen een trilplaat in je bezit wanneer je het echt nodig hebt. Je hoeft dus geen extra ruimte vrij te maken in de schuur. Wil je meer weten over de verschillende soorten trilplaten? Kijk dan gerust op de website van 123Machineverhuur.nl.