Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie nodig? Kies Quint

Recent hebben mijn vriendin en ik ervoor gekozen om te gaan zoeken naar relatietherapie. Het knaagt al een tijdje tussen ons. Dit komt met name omdat mijn vriendin is vreemdgegaan. In dit blogje leg ik graag over onze relatietherapie uit en hoe wij hier op kwamen.

Googelen op relatietherapie

We zijn gaan Googelen op relatietherapie in de regio Vallei. Al snel kwamen we Quint Relatietherapie tegen. Vervolgens zijn we op haar website gaan kijken. Hier stonden direct voorbeeldvragen van dingen waar wij antwoorden op zoeken… Staat je relatie onder druk? Ja. Twijfel je of dat je nog wel samen verder wilt? Ja. We besloten om te kijken om te kijken wie deze therapieën houdt. Op de website staat een pagina over de therapeut. Dit bleek een heel vriendelijk en aardig ogende vrouw te zijn.

Quint Relatietherapie

Daarom besloten we contact met haar op te nemen. We konden op bezoek komen voor een gratis kennismakingsgesprek. Ze bleek een volle agenda te hebben. Een teken dat we dus met een goede relatietherapeut te maken hebben!

Bij het kennismakingsgesprek stelde zij ons een aantal vragen over wat er is gebeurd. Mijn vriendin gaf aan dat zij is vreemdgegaan. De therapeut vroeg hoe wij dit hebben opgelost. Daarnaast vroeg zij ook hoe de situatie voor het vreemdgaan was. Ik gaf aan dat het toen soms al op exploderen stond, maar het redelijk goed ging. ‘Maar toch besloot ik om vreemd te gaan’, vulde mijn vriendin aan.

 

Quint Relatietherapie stelde ons erg op ons gemak. De training voelde echt als een warme deken! Daarnaast heeft ze zeer veel geduld om naar onze verhalen te luisteren. Uiteindelijk heeft het ons zeer veel rust gegeven en staan we voor een nieuw motto: samen verder! Hiervoor willen wij de therapeut heel erg bedanken. Zij heeft de klad uit onze relatie verholpen!  

 

https://quintrelatietherapie.nl/