Lovelime
Image default
Aanbiedingen

Zo vind je een ideale soundbar!

Lekker een avond bingewatchen of gamen vraagt om een geluidsniveau dat jou helemaal laat opgaan in de belevinig van het moment. Dit bereik je met een soundbar die je heel eenvoudig met je televisie kunt verbinden. Deze speaker voor je televisie is dusdanig veelzijdig dat een beetje kennis over dit prachtige apparaat geen overbodige luxe is.

Wat is een soundbar?

Een soundbar is een strak vormgegeven apparaat dat is voorzien van meerdere speakers. Het is ontworpen om het geluid van je televisie naar een hoger niveau te tillen. Door de lange uitvoering plaats jij hem heel eenvoudig onder je televisie, waardoor de uitstraling van je woonkamer niet wordt aangetast. 

Ongekende geluidservaring

Jouw budget is mede bepalend voor de categorie soundbars waar jij uit kunt kiezen. De goedkoopste variant is stereo, maar naarmate jij dieper in de buidel tast, komen ook de surround variant en zelfs de 3D uitvoering in beeld bij audio Enschede

Soundbar met Wifi

Aangezien je de soundbar uitsluitend thuis gebruikt, is het verstandig om te kiezen voor een soundbar met Wifi. Hierdoor geniet jij van je favoriete muziek via internetradio of Spotify. Gamen krijgt een geheel andere dimensie, als het geluid wordt ondersteund door een hoogwaardige soundbar die je via een app bedient. Wanneer je besluit om extra draadloze speakers bij je soundbar te kopen, dan geniet je ook in de keuken van een heerlijk geluid.

Surround soundbar

Helemaal opgaan in wat zich voor jou ogen afspeelt? Zowel bij een spannende game, als bij een actiefilm wil je dat het geluid verstaanbaar wordt overgebracht. Ga voor een surround soundbar als je wilt genieten van geluid dat je van alle kanten tegemoet komt.

Merken soundbars

Er zijn grote spelers op de markt die zich echt hebben bewezen op het gebied van geluidssystemen. Kies voor een soundbar van Yamaha of Bose, dan ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat zowel muziek als het geluid van je televisie op een waanzinnige manier weergeeft.

 

https://www.piest.nl/