Lovelime
Image default
Gezondheid

Goed voor je lichaam

Bach bloesem wordt gezien als een methode om mensen te genezen van allerlei klachten. Zoals de naam al zegt wordt het gemaakt van een bloesem en het is dus volledig natuurlijk. Dit is ook de reden dat veel mensen er niet in geloven, ze vinden het maar zweverig. Deze mensen gaan liever naar de aotheek om daar medcijnen te halen die allerlei bijwerkingen kunnen veroorzaken. Daarnaast zitten er ook genoeg stoffen in een paracetamol die je liever niet in je lichaam hebt zitten. Helaas kijken deze mensen niet verder dan hun neus lang is, want in de wereld van de alternatieve methodes is er veel mogelijk.

Even wennen

De Bach bloesem wordt het meeste gebruikt al remedie tegen stress. Het kan goed helpen bij angstige gevoelens of onzekerheid. Een goed voorbeeld is dus om dit te gebruiken als je een examen moet maken. Een paar druppels kunnen je net een extra zetje in de goede richting geven. Bach bloesem wordt het meest gebruikt in de vorm van olie, op deze manier kan je het op je lichaam smeren waardoor het intrekt, maar je kan het ook in je mond druppelen. Een paar druppeltjes per dag kunnen je dag al helemaal anders maken. Hoe vaker je het inneemt, hoe meer je de verandering gaat merken.

Fijn voor je hond

Bach bloesem werkt niet alleen goed voor mensen, maar ook voor dieren. Zo kan het enorm goed helpen voor honden die bang zijn tijdens de jaarwisseling voor het vuurwerk. Als baasje zijnde wil je niks liever dan dat je hond zich veilig voelt en het is dan ook erg pijnlijk om je hond zo bang te zien. Er is vaak niet echt iets wat je voor hem kan betekenen denk je misschien. Dit is dus niet waar, stop in de ochtend wat druppeltjes Bach bloesem in zijn water en hij zal het vanzelf binnen krijgen. Dit kan je hond helpen om de avond wat makkelijker door te komen zonder al te veel angst.