Lovelime
Image default
Bedrijven

Korte persoonlijkheidstest: persoonlijkheid testen in twaalf minuten

De meeste persoonlijkheidstesten zijn vrij omvangrijk. Hierdoor is een kandidaat vaak meer dan een half uur bezig om zo’n test in te vullen. Hier is nu een oplossing voor. TestGroup heeft een korte persoonlijkheidstest ontwikkeld die door kandidaten binnen twaalf minuten in te vullen is.

Uit onderzoek blijkt dat cv’s vrij onbetrouwbare voorspellers zijn van werkprestaties. Hoe selecteert u dan de beste kandidaat voor een persoonlijk interview? Uit onderzoek blijkt dat de match van de persoonlijkheid van de kandidaat met de functie een belangrijke voorspeller van prestaties op de werkvloer is.

De meeste persoonlijkheidstesten kenmerken zich door vrij veel stellingen. Hierdoor is een kandidaat vaak meer dan een half uur bezig om een dergelijke test in te vullen. Hier is nu een oplossing voor. TestGroup heeft een zeer complete persoonlijkheidstest ontwikkeld die door kandidaten binnen twaalf minuten in te vullen is. Zeer handig als uw kandidaten weinig tijd hebben of als u grotere groepen kandidaten gaat testen. Daarnaast is het gebruik van een korte persoonlijkheidstest ook een stuk goedkoper.

Persoonlijkheid meten in twaalf minuten

Een nieuwe, korte persoonlijkheidstest. The Bridge Personality Quickscan heeft 72 vragen. Een nieuwe methode om binnen twaalf minuten het werkgedrag van uw kandidaat te bepalen. Samen met de korte capaciteitentest van TestGroup beschikt u nu binnen een half uur over een compleet assessment van uw kandidaat.

De nieuwe korte Quickscan versie is gebaseerd op het zeer valide Bridge Personality model. The Bridge Personality Quickscan is een korte en krachtige voorspeller van werkprestaties. Ideaal dus voor gebruik binnen werving én selectie van personeel.

 

 

Onderzoek

Uit wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door TestGroup en de universiteit Utrecht, blijkt dat het instrument zeer valide en betrouwbaar is. Het instrument blijkt ondanks de beperkte omvang zeer goed in staat om werkgedrag en persoonlijkheid te meten.

Toepassing

The Bridge Personality Quickscan wordt door organisaties gebruikt in de beginfase van selectieprocedures of bijvoorbeeld bij grootschalige assessmentprojecten. Omdat het instrument korter is, kost het de kandidaat en de afnemer minder tijd. The Bridge Personality Quickscan is zeer goed te gebruiken in combinatie met The Bridge Ability Online, de korte interactieve capaciteitentest van TestGroup. Door het combineren van deze twee testen heeft u in slechts 30 minuten een betrouwbaar assessment van zowel het werkgedrag als de capaciteiten (intelligentie) van uw kandidaat.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de persoonlijkheidstesten van TestGroup? Neem dan contact met ons op via: 020-2621630 of info@testgroup.eu

 

https://www.testgroup.nl/korte-persoonlijkheidstest/