Lovelime
Image default
Bedrijven

Kleiduiven schieten een oude sport

Kleiduiven schieten is een hele oude sport. In het begin was het verbonden met het jagen en schoot met ook op echte vogels. Het is zelfs een olympische sport geweest op de olympische spelen van 1900. Gelukkig zagen ze toen ook in dat het doden van ongeveer 300 vogels dat dit niet heel leuk was om naar te kijken. En werden de vogels vervangen door alternatief en dat waren kleiduiven. Deze schoot met kapot en dat was een stuk beter dan een vogel kapot schieten. Gelukkig is de sport kleiduiven schieten geëvalueerd in een leuke sport en kan zelfs als bedrijfsuitje worden gedaan.

 

Wil je ook kleiduif schieten

 

Als je ook kleiduif wil schieten is er tegenwoordig de mogelijkheid om te schieten met laser. Hierdoor heb je dus geen kogels meer nodig en maakt het de sport een stuk veiliger. De kleiduiven worden dan ook vervangen door plastic schijven en hierdoor is het hele gebeuren nog milieuvriendelijk ook. Je hoeft geen stuks kleiduiven te zoeken in een veld, maar gewoon alleen plastic schijven opruimen en je gaat weer naar huis. Zo laat je geen rommel achter en maakt het de sport leuk en milieuvriendelijk. Dus zoek op internet op laser kleiduifschieten en je vind vast een geschikt bedrijf die hiermee voor je aan de gang gaat.

Veilig en leuk om te doen

 

Zoals al eerder in het stuk terug komt zie je dat het een milieuvriendelijk sport is dat laser kleiduifschieten en het is ook veilig. De kogels zijn vervangen door een laser dus je hoeft niet bang te zijn dat iemand per ongeluk de verkeerde kant op schiet. En kan je jezelf helemaal concentreren op de plastic duif die je moet schieten. Probeer er zoveel mogelijk te raken en probeer jezelf een volgende keer te verbeteren. Je zult zien dat je hoe vaker je kleiduiven schieten beoefend je steeds beter zult presteren.