Lovelime
Image default
Bedrijven

LED-verlichting gebruiken in uw kamer

Als je op zoek bent naar een subtiele maar felle lichtbron voor je slaapkamer of welke kamer dan ook in je huis, dan wil je misschien een LED spot bestellen. LED-spots zijn een energiebesparende vervanging voor conventionele halogeen spots. LED spots zijn er in verschillende maten, kleuren en lichtintensiteiten. De bekendste vormen van led-spots zijn de GU10. U kunt de LED spots gebruiken als hoofdverlichting maar ook als accentverlichting. Met dit soort lampen in je kamer kun je een mooie kamer maken waar geen gloeilampen uit je plafond steken. De LED-spot wordt in je plafond geplaatst, dus het is een soort van verborgen. De LED-spot is klein maar helder en daardoor energiezuinig. Het is een LED product wat er alleen maar toe bijdraagt ​​dat het zo weinig energie kost voor een felle lichtbron.

Je ideale kamer ontwerpen

Als u momenteel aan het renoveren bent of bezig bent met het bouwen van uw kamer, is het gebruik van LED-verlichting in uw kamer cruciaal als u een moderne uitstraling in uw kamer wilt hebben. LED-lampen zijn ook erg energiezuinig, dus het gebruik van LED’s is tegenwoordig gewoon algemeen bekend. De hoeveelheid LED-licht toepassing varieert ook zo veel dat je elk soort kamer ontwerp of thema kunt hebben en nog steeds LED-spots of elke vorm van LED-verlichting kunt gebruiken. Als je wilt, kun je de LED-spot in de hoeken van je kamer plaatsen voor een goede verlichting van je kamer. Wees op uw hoede voor het aantal lichtbronnen dat u in uw kamer plaatst, want te veel lichtbronnen kunnen een kamer te licht maken en het ontwerp van uw kamer verstoren. Het kiezen van de juiste lichtkleur is ook essentieel voor een kamer met een bepaalde stijl.

De verschillende kleuren LED-verlichting

LED spots of LED lampen in het algemeen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. De lichtkleur wordt uitgedrukt in Kelvin. Hoe hoger het getal, hoe kouder en witter de lichtkleur. Hoe lager het Kelvin-getal, hoe warmer en geler het licht van de LED-lichtbron. Er zijn 3 verschillende soorten kleuren: LED lampjes met warm wit licht met 3000 Kelvin, LED lampjes met helder wit licht met 4000 Kelvin en LED lampjes met koud wit licht met 6000 Kelvin. Kies dus voor je kamer de juiste lichtkleur. Gebruik voor keukens een hoger kelvin-getal en lager voor slaapkamers.