Lovelime
Image default
Bedrijven

Wat is een houtachtig PVC-raam?

De aanduiding houtlook of houtnerf wordt gebruikt voor PVC-ramen, die zijn gemaakt van folie die de houtnerf nabootst.

Deze houtnerfstructuur is vergelijkbaar met massief hout. Je moet veel op het raam kloppen om er zeker van te zijn dat het geen massief hout is.

Houdt u niet van de gladde afwerking van PVC, maar wel van de voordelen, dan is de keuze voor PVC ramen daarom zeer interessant.

Hierdoor krijg je de uitstraling van hout en het gemak van PVC. Het is dus een ideale combinatie.

 

Hoe krijgen PVC-ramen de houtlook?
PVC-ramen met een houtlook worden gemaakt door PVC-profielen af ​​te dekken met Renoli-folie. De folie heeft een directe houtnerfstructuur.

Aluminiumfolie wordt door verhitting op het PVC-frame gesmolten. Dit zorgt ervoor dat de folie goed aansluit op of op het profiel. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.

Renolit-folie beschermt PVC-ramen ook gedurende hun hele levensduur tegen weersinvloeden en vuil. Het is een zeer sterke UV- en stofbestendige folie, zeer goed en duurzaam product.

 

Vraag een offerte aan bij verschillende PVC raam experts

Wilt u ook imitatie houten ramen voor uw woning? Vraag offertes aan bij meerdere PVC raamexperts bij u in de buurt zodat u een goede prijsvergelijking kunt maken.

Welk glas wordt gebruikt voor PVC-ramen?
Het is belangrijk om glas te kiezen met een goed thermisch isolerend effect. Dit kan flink wat stookkosten schelen. Lees meer over andere mogelijkheden.

 

Geïsoleerd glas en kunststof frame
Het kunststof frame zelf is al goed geïsoleerd. Hierdoor kunnen warmteverliezen zoveel mogelijk worden beperkt. De afscherming tussen de woning en de buitenwereld is echter niet voldoende bij gebruik van enkel glas. Dit zorgt ervoor dat er toch veel warmte terug te vinden is via de bekende gaasnetten die je terugziet op je energierekening. Door voor isolatieglas te kiezen, kiest u voor duurzaam glas, wat niet alleen op termijn een forse besparing op de energiekosten betekent. Idealiter gebruik je HR++ isolatieglas zodat er geen risico is op warmteverlies. Zie ook: Dubbele beglazing.

 

Veiligheidsglas
In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om speciaal veiligheidsglas te gebruiken. Dit glas heeft een beperkte thermische isolatiefactor, maar maakt het dieven moeilijker om in te breken. Dit type beglazing wordt speciaal aanbevolen voor plaatsing in ruimtes met vaste PVC-kozijnen. Dergelijke ruimtes zijn vaak diefstalgevoelig, maar door gebruik te maken van een vast frame met veiligheidsglas kunt u er eenvoudig voor zorgen dat diefstal zeer moeilijk wordt.

Het besluit is genomen. Citaat op tafel. Het kopen van nieuwe ramen en deuren voor uw huis is een realiteit geworden. Waar moet je zeker op letten bij het vergelijken van deur- en raamoffertes?

Vergelijk hetzelfde
Het belangrijkste is om eerst zeker te zijn, vergelijkt u hetzelfde? Zijn al uw nieuwe raam- en deuroffertes van hetzelfde materiaal? ​Of vergelijkt u offertes voor aluminium ramen met offertes van hout of PVC? Natuurlijk zullen er prijsverschillen zijn. Heb je nagedacht over het einde? Bevatten de verschillende aanbiedingen overal anti-diefstal of verborgen accessoires? Zijn er screens of jaloezieën op de gevraagde ramen? Vergelijkt u nieuwe ramen en deuren met dezelfde isolatiewaarde en glassoort? Al deze onderdelen en gereedschappen kunnen prijsverschillen creëren in de recente prijzen.

 

Heeft u hoogopgeleide medewerkers nodig?
Heeft u een hoogtewerker nodig om bepaalde ramen en deuren te plaatsen? Of is er voldoende ruimte bij of aan de andere kant van uw woning om nieuwe ramen en deuren te plaatsen?

Bezoek een schrijnwerker bij jou in de buurt en vergelijk samen met hem de verschillende mogelijkheden.

Onze professionals in uw regio zijn het best geplaatst om de details van uw bouw- of renovatieproject met u te bespreken. Vraag een offerte op maat aan bij de vakman van uw keuze en ontvang meer informatie over de kostprijs van nieuwe aluminium ramen en deuren.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap729-793.html