Lovelime
Image default
Bedrijven

Waarom een tussenvloer kopen voor je magazijn?

Een tussenvloer is letterlijk een vloer die tussen twee etages is gebouwd en zorgt voor meer vierkante meters opslagruimte in het magazijn. De vloer wordt tussen de begane grond en het plafond geplaatst. Tussenvloeren zijn ideaal voor het vergroten van de opslagruimte in een magazijn of bedrijfspand, omdat ze het mogelijk maken om meer spullen op te slaan in een kleinere ruimte. Je gaat dus de hoogte in met een tussenvloer, er wordt een tweede verdieping gebouwd waar producten opgeslagen kunnen worden.

Extra opslag van goederen

Als je op zoek bent naar manieren om de opslagruimte in je magazijn of bedrijfspand te vergroten, is een tussenvloer kopen een uitstekende optie. Tussenvloeren maken het mogelijk om meer spullen op te slaan in een kleinere ruimte, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere activiteiten. Een tussenvloer kent ook andere benamingen: entresolvloer, entresol, verdiepingsvloer, systeemvloer en mezzanine.

Meer voordelen van een tussenvloer

  • Meer opslagruimte creëren in het magazijn
  • De huidige vloer wordt beschermd en de levensduur wordt verlengd
  • Een veilige oplossing zowel voor het personeel als voor de producten
  • Zelf samenstellen en de onderdelen uitkiezen
  • Flexibele oplossing, de vloer kan worden uitgebreid met diverse accessoires
  • Relatief goedkope oplossing

Eigenschappen van een entresolvloer

Een tussenvloer zorgt ervoor dat er geen koude lucht tussen de grond en het plafond kan circuleren. Dit betekent dat je energiekosten kunt besparen door de tussenvloer in te stellen. Let bij het kiezen van een tussenvloer goed op de maximale belasting die de vloer kan dragen, zodat je zeker weet dat de tussenvloer stevig genoeg is voor je bedrijfspand. Een tussenvloer heeft een hoofdconstructie bestaande uit: kolommen, hoofdbalken, kinderbalken, bevloering en afstandhouders of kipstangen.

Een tussenvloer heeft de volgende eigenschappen:

  • Een overspanning mogelijk tot een lengte van 11 meter
  • Vermogen belasting tot 2000kg/m
  • Profielen van verzinkt staal
  • Ook geschikt voor hoge puntlastvloeren

Waar een tussenvloer kopen?

Als je op zoek bent naar een tussenvloer om in je magazijn of bedrijfspand te plaatsen, kan je terecht bij verschillende leveranciers. Een bekende leverancier van entresolvloeren is Noordrek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen en berekenen van tussenvloeren. Op Noordrek.nl kun je zelf een tussenvloer samenstellen in 6 simpele stappen. Met de configurator stel je de vloer samen en zie je hoe de vloer kan worden. Na het samenstellen via de configurator ontvang je een vrijblijvende offerte.

https://www.noordrek.nl/