Lovelime
Image default
Bedrijven

Stukadoor Enschede: werken met plezier is heel erg belangrijk

Goede stukadoor Enschede. De directie bestaande uit de heer Ad van de Gele Lo, de heer Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo heeft nog steeds rode wangen. De directie vindt het heel belangrijk dat mensen met plezier werken bij de firma van de Gele Lo. Hier wordt veel aandacht aan besteed. De redenering hierbij is dat iets graag doen en iets goed kunnen vaak samengaan. Dit uitgangspunt wordt ook al vele jaren gebruikt door het bedrijf Mars uit Veghel. Stukadoor Enschede.

Iets graag doen en iets goed kunnen gaan vaak samen

Stukadoor Enschede. We hadden het over het bedrijf Mars in het Brabantse Veghel. U en ik kennen de producten van dit bedrijf vast wel. Zoals Mars en Milky Way. Mars is van oorsprong een bedrijf dat stamt uit de Verenigde Staten van Amerika. De oprichter van Mars had een eigen filosofie. Als de werknemers zich fijn voelen dan werken ze ook beter. Een heel succesvolle filosofie die in de loop der jaren door steeds meer andere bedrijven is overgenomen. De vestiging van Mars had zelfs nog iets extra. Stukadoor Enschede.

Mars in Veghel had een eigen kapster in dienst

Stukadoor Enschede. Een gevolg van deze filosofie was dat de Mars in Veghel vele jaren een eigen kapster in dienst had. Ik ken iemand die een jaar lang werkte bij de Mars. De mensen die werken bij Mars kunnen voor een lage prijs iedere maand een grote doos snoep kopen. Deze man kocht elke maand een grote doos snoep. En die snoep ging erin als koek. Deze man werd steeds dikker, zijn gewicht nam steeds meer toe. Ook voor snoepen geldt altijd met mate, dat is het beste. Stukadoor Enschede.