Lovelime
Image default
Eten en drinken

Waar je aan moet denken bij een bedrijfsfeest

Er moet een hoop gebeuren voor een bedrijfsfeest. Zo is er dus ook een goede voorbereiding nodig om een goed bedrijfsfeest te geven. Een bedrijfsfeest kan voor veel mensen een hele klus zijn. Hoe groter het bedrijf is hoe meer je moet regelen en organiseren om een goed bedrijfsfeest te creëren. 

Ook een feest voor een klein bedrijf moet er nog een aantal dingen geregeld worden. Daarom wordt er in deze blog een aantal punten gedeeld waar je aan moet denken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een bbq voor grote groep regelen.

Hoeveel wil je uitgeven?

Het eerste waar je aan moet denken bij het organiseren van een bedrijfsfeest is het bedenken van je budget. Hoeveel geld wil je uitgeven voor het feest? Wellicht is er zelfs een budget vanuit het bedrijf zelf waar je het bedrijfsfeest mee mag organiseren. Het kan ook zijn dat alle medewerkers zelf geld moeten neerleggen om een goed feest te organiseren. Het is dus wel belangrijk dat je weet of dat er een budget is en hoeveel dit dan is. 

Wanneer en waar vindt het bedrijfsfeest plaats? 

Vervolgens is het belangrijk dat je een datum, tijd, idee en plaats bedenkt voor het bedrijfsfeest. In principe hoef je geen rekening te houden met iedereen, omdat zoiets erg moeilijk is en je in zulke gevallen bijna geen feest kan organiseren. Bedenk dan ook of dat je het bedrijfsfeest tijdens werkuren organiseert of na de werktijden. Wanneer je het tijdens de werkuren inplant dan heb je een grotere kans dat iedereen aanwezig is dan wanneer er een feest gepland is na de werktijden. 

Ook is het gelijk belangrijk om de plaats van het feest te bedenken. Wellicht is er plek op het kantoor waar het feest gegeven kan worden. 

Catering 

Een goede toevoeging aan je bedrijfsfeest is de catering. Dat is dan ook weer een zorg minder wanneer je het eten en drinken aan andere mensen overlaat. Wel moet je rekening houden met de kosten van deze catering. Zorg er dan ook voor dat je een catering bedrijf inhuurt die jouw eisen kunnen voldoen. Neem dan ook ruim van te voren contact op met het catering bedrijf, zodat je op tijd het catering bedrijf kan inhuren voor jouw bedrijfsfeest. 

 

https://www.barbecuecatering.nl/bbq-voor-grote-groep