Lovelime
Image default
Society / Relationships

De mediator in Wageningen kan u echt verder helpen met scheiden!

Wilt u gaan scheiden, maar wilt u daar wel begeleiding in door een mediator uit Wageningen? Dan bent u hier aan het juiste adres. In2mediation biedt mediation aan bij het scheiden voor ouders en kinderen. Een scheiding kan zwaar zijn en soms ook niet goed aflopen. Wij zorgen ervoor dat u en uw partner in een gezonde status scheiden zonder problemen of conflicten. Voor kinderen bieden wij ook hulp aan, want voor hen kan het ook moeilijk worden ervaren.

Het inschakelen van een mediator in Wageningen

Wat kunt u verwachten als u een mediator inschakelt uit de omgeving van Wageningen? Het doel van In2mediation is op een gezonde manier mensen begeleiden die door een scheiding heen gaan. Wij helpen u met het verwerken van het proces en proberen de rust te bewaren bij u. Bij ons kunt u alles vertellen in vertrouwde omgeving. Of nu nou boos, verdrietig, teleurgesteld bent of allemaal, wij zijn er voor u om deze emoties te verlichten. Voordat de echte scheiding begint, moeten er een aantal zaken worden geregeld. Van onze ervaring, kan dit erg fout aflopen. Daarom helpen wij u en uw partner met de beslissingen maken van bepaalde keuzes. Als u ons wat persoonlijks vertelt dat absoluut niet naar buiten mag komen, respecteren wij dit. Wij van In2mediation hebben zwijgplicht als het gaat om zulke extreme geheimen of gevoelens.

Kinderen

In2mediation is er niet alleen maar voor ouders die gaan scheiden, maar ook voor de kinderen die deze zware periode meemaken. Ze zijn vast in de war van wat er allemaal aan de hand is. Daarom kunnen ze bij ons terecht om te praten daarover. Ook hier hebben wij zwijgplicht, als een kind niet wil dat een ouder iets weet vertellen wij dit ook niet. Bovendien vragen wij het kind of er een ouder bij het gesprek mag zijn. Als het kind nee zegt, respecteren wij dat en wordt het gesprek alleen met ons gevoerd.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diensten die In2mediation aanbiedt? Bekijk dan de website van In2mediation. Daar vindt u alles wat u nodig heeft! Bovendien vindt u daar ook een contactformulier, die u binnen een paar minuten heeft ingevuld. Daarna wordt er zo snel mogelijk met u contact opgenomen.