Lovelime
Image default
Society / Relationships

Met het hele gezin genieten

Door de strenge corona maatregelen en het stijgende aantal besmettingen, is het van belang om het sociale contact zo veel mogelijk te minderen. Dit gaat dan wel snel lijden tot meer verveling onder de mensen, want wat moet je nu gaan doen. Vakanties gaan hem vaak niet worden, maar je wil toch graag ontspannen en genieten met het gezin als je vrij hebt van je werk. Eén van de manieren om toch een soort vakantie gevoel in huis te halen is door een opblaas bubbelbad aan te schaffen. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de 4 en 6 persoons opblaas jacuzzi.

4 persoons bubbelbad
Met het opblaas bubbelbad van 4 personen kan je lekker met 4 personen in je tuin genieten van heerlijke warme bubbels. Het bad is te verwarmen tot maar liefst 42 graden. Koud krijg je het dus nooit in het bubbelbad. Het bad is geschikt voor zowat elke maand van het jaar. Een groot voordeel van een opblaasbaar bubbelbad tegenover een normaal vast bubbelbad is de prijs. Een opblaas bubbelbad kost tussen de 500 en 1000 euro en een vast bubbelbad tussen de 4000 en 5000 euro een enorm verschil dus. Een opblaas bubbelbad kan je ook makkelijk verplaatsen en opbergen. Bij een vaste jacuzzi gaat dat niet zo makkelijk.

6 Persoons bubbelbad
Heb je nu een groter gezin of wil je met meer mensen in een bubbelbad zitten? Dan is er ook een opblaas jacuzzi 6 persoons. Met dit bubbelbad kan je heerlijk met 6 personen genieten van warme bubbels en eventueel een massage jet. Neem een lekker drankje en breng dat vakantiegevoel aan huis. Om het allemaal nog comfortabeler te maken, kan je ook nog aan accessoires denken voor bij  het bubbelbad. Hierbij kan je denke aan een hoofdkussen of een voetenbadje. Op deze manier creëer je een heerlijk vakantie gevoel met je familie of vrienden.

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl