Lovelime
Image default
Society / Relationships

Eenvoudige bezoekersregistratie met een digitale receptie

Papieren registratiesystemen leken vroeger een efficiënte, overzichtelijke en eenvoudige manier van werken voor receptionisten, maar inmiddels is allang duidelijk dat dit de eigenschappen zijn van een digitale bezoekersregistratie. Het werken met een papieren informatiesysteem is slechts tijdrovend, verspillend en ouderwets, waardoor het voor veel ondernemingen tijd wordt om mee te gaan met de digitalisatie. Bezoekers worden niet alleen efficiënt benaderd, maar ontvangen ook een persoonlijke uitnodiging voor hun afspraak en kunnen zich aanmelden middels een Aanwezigheidsregistratie app. Ben jij geïnteresseerd in het concept van een onbemande, digitale en Virtuele receptie? Neem dan een kijkje op de website van DigiReceptie of lees hieronder verder over de werking van het receptieportaal.

De werking van het receptieportaal

De digitale receptie heeft aanzienlijk meer voordelen van de papieren bezoekersregistratie, al is het wel belangrijk om gewend te raken aan het systeem. Om die reden is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in de werking van het receptieportaal. Wanneer de receptionist namelijk een afspraak plant in het systeem, ontvangt de desbetreffende bezoeker direct een uitnodiging, die bij de installatie van het systeem al vormgegeven kan worden door jouw organisatie. Na ontvangst van deze gepersonaliseerde uitnodiging zal de bezoeker de afspraak moeten bevestigen en wordt de bezoeker gevraagd om voorafgaand aan de afspraak de coronachecklist te doorlopen. De receptionist ziet vervolgens een overzicht van alle toekomstige en vergane afspraken in het systeem van DigiReceptie, zodat zowel de receptionist als werknemers voorbereid aan de werkdag kunnen beginnen.

Meer over DigiReceptie

Wil jij aan de slag gaan met DigiReceptie? Breng dan snel een bezoekje aan de website van DigiReceptie voor meer informatie over de functionaliteiten van DigiReceptie en begin aan de digitalisatie van de receptie! Heb je nog prangende vragen of wil je meer weten over alle mogelijkheden? Neem ook dan via de website contact op.

https://www.economy.nl/