Lovelime
Image default
Beauty en verzorging

Dé nagelstyliste opleiding van Gelderland

Ben je op zoek naar de beste nagelstyliste opleiding in Gelderland en omgeving? En wil je uiteindelijk jouw opleiding combineren met zelfstandig ondernemerschap? Zoek dan niet verder. De opleiding nagelstyliste Gelderland is de enige erkende opleiding in heel Gelderland. Zo weet je direct dat je bij ons goed zit. Je leert bij ons hoe je een goede nagelstyliste wordt, maar ook hoe je jouw eigen business op kunt zetten. 

Opleiding nagelstyliste Gelderland

Kiezen voor de opleiding tot nagelstyliste, dat doe je niet zomaar. Een keuze maken voor een opleiding die bij je past kan lastig zijn. Bovendien is de opleiding hard werken en hopen we dat je bereid bent de volle 100% te geven. 

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of ben je op zoek naar meer informatie? Plan dan een brainstormsessie in. Dit is een informatief gesprek, een-op-een. Je mag hiervoor langskomen bij ons opleidingscentrum maar het mag ook telefonisch. Indien je naar ons opleidingscentrum komt krijg je uiteraard meteen een rondleiding. Opleiding nagelstyliste Gelderland is heel benieuwd naar jouw verhaal en motivatie. 

Onze opleiding draait om persoonlijke aandacht, samenwerking, groei en natuurlijk heel veel informatie. Dit alles maakt jou straks een succesvol nagelstyliste met passie voor je vak. 

Over ons 

Opleiding nagelstyliste Gelderland is ontstaan nadat de eigenaresse zelf de opleiding heeft gevolgd, met als droom het openen van eigen salon. Na het afronden van haar opleiding kwam ze er echter achter dat ze veel had geleerd over het vak, maar weinig over ondernemerschap. Dit zorgde ervoor dat het hebben van een eigen salon erg lastig was. Na vele jaren leren om haar bedrijf succesvol te maken, deelt zij haar kennis nu met anderen, in de hoop dat zij zowel plezier als succes hebben in hun werk. Opleiding nagelstyliste Gelderland hoopt je dan ook binnenkort te mogen verwelkomen!