Lovelime
Image default
Society / Relationships

Een origineel en makkelijk huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau van Jilster is altijd leuk om te geven én om te krijgen. Het cadeau is namelijk ontzettend origineel en bevat veel verrassende elementen. Met Jilster maak je namelijk een glossy als huwelijkscadeau dat helemaal vormgegeven gaat worden zoals u het wil. Doordat u ontzettend veel inspraak heeft in de inhoud van de glossy, wordt het tijdschrift erg persoonlijk en een cadeau om nooit te vergeten. Daarnaast zult u de enige zijn die dit cadeau geeft en daardoor ook nog eens extra opvallen tussen alle andere cadeaus die gegeven worden tijdens de huwelijksdag. Wij van Jilster helpen u tijdens het hele proces met het vormgeven en inrichten van uw glossy, zo hoeft u geen moment bang te zijn dat er iets fout zal gaan. Ga naar de website www.jilster.nl.

 

Een huwelijkscadeau dat je echt wil krijgen

 

Het bedenken van een leuk, origineel en pakkend huwelijkscadeau is vaak lastiger dan men in eerste instantie denkt. Wij horen vaak dat mensen erg blij zijn met Jilster en verbaasd zijn over de originaliteit van het cadeau. Een glossy als huwelijkscadeau maken, bestaat uit een aantal stappen. Als eerste is het belangrijk om een idee te hebben wat u qua inhoud wilt verwerken in de glossy. Daarnaast kunt u ook alvast een beetje bedenken of u inspiratie heeft voor de vormgeving van het tijdschrift. Daarna is het tijd om foto’s uit te zoeken. Kies de mooiste foto’s, waarvan u wilt dat deze nog jullie hele leven herinnert blijven. Jilster gaat hierna aan de slag met uw huwelijkscadeau en zorgt ervoor dat de opmaak, kwaliteit en foto’s perfect zullen matchen.

 

Altijd de beste kwaliteit

 

Wij vinden het belangrijk om er zeker van te zijn dat de kwaliteit er goed is. Daarom krijgt u altijd eerst een proefdruk van ons, aan de hand van deze proefdruk kunt u bepalen of er nog wijzigingen noodzakelijk zijn. Mocht dit het geval zijn, dan voeren wij deze uiteraard door. Wanneer deze wijzigingen zijn doorgevoerd, dan drukken wij de definitieve glossy af en deze zult u dan snel op uw deurmat aantreffen.

 

Alle mogelijkheden

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een glossy als huwelijkscadeau? Neem dan een kijkje op de website van Jilster om alle mogelijkheden te zien. Ook bent u van harte welkom contact op te nemen met ons, indien er nog onduidelijkheden zijn. Wij hopen dat u het bruidspaar zult verassen met uw prachtige glossy!