Lovelime
Image default
Auto's en Motoren

Je motortheorie binnen 1 dag halen? Dat kan gewoon!

Een motortheorie cursus met een hoge slagingskans waarbij je binnen een paar uur alle theorie aangeleerd krijgt én dezelfde dag nog examen gaat doen, bestaat dat? Jazeker, deze cursus bestaat! Wij, Gelijk Geslaagd, bieden deze steengoede eendaagse cursus aan.

Iedere dag bewijzen onze cursisten dat het prima mogelijk is om het motor theorie examen binnen één dag te halen. Wij zijn dan ook altijd super trots op onze cursisten. Want hoewel wij je natuurlijk flink op weg helpen, moet je zelf ook wel een beetje je best doen. Heel veel meer dan dat vragen wij trouwens niet. We vinden het belangrijk dat je een goede inzet toont en dat je een gezellig humeur meebrengt, maar dit is allebei prima te doen toch?

De theoriecursus

Voor een keertje vroeg uit de veren, onze cursussen starten namelijk al om 07.00. Deze starttijd geldt zowel voor de motortheorie cursus als voor de dagcursus theorie auto, die wij ook geven. Voordeel is dat je geen lunch hoeft voor te bereiden thuis, een heerlijk verzorgde lunch krijg je namelijk van ons. Check voordat je van huis vertrekt of je je legitimatiebewijs bij je hebt, deze heb je namelijk nodig bij het CBR. Zonder (geldig) legitimatiebewijs wordt je niet toegelaten op het examen. Niet vergeten dus!

Je hoeft trouwens ook niet met zware theorieboeken te slepen, mocht je deze boeken hebben kan je ze gewoon thuis laten. Tijdens onze cursus wordt er niet uit boeken geleerd. Omdat er bij de meeste theorieboeken veel te snel de diepte in gegaan wordt, in plaats van bij de basis te blijven, hebben wij voor een andere leermethode gekozen. Eentje waarbij het wel duidelijk is wat de belangrijkste principes zijn om te kennen en de kennis die je nodig hebt daadwerkelijk aangeleerd krijgt.

Leren, lunchen, slagen

Onze les is klassikaal. Samen met de andere motorliefhebbers wordt jou alle belangrijke theorie aangeleerd. De les wordt gegeven door een uitstekend opgeleide docent, die al duizenden cursisten heeft zien slagen voor hun examen in de loop der jaren. De theorieles duurt de gehele ochtend. Daarna gaan we met elkaar lunchen om vervolgens richting het CBR te vertrekken. Om te slagen voor het examen moet je 44 van de 50 vragen juist beantwoorden. Dat gaat jou nu zeker lukken!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/