Lovelime
Image default
Society / Relationships

Ludiek kado 50 jaar

Het vinden van een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar wordt is geen gemakkelijke opgave. Onlangs nog is mijn lieve vader 50 oud jaar geworden. Mijn vader is een mooie en lieve man die al heel wat heeft meegemaakt in zijn nog korte leven. We zijn al blij genoeg dat hij nog steeds samen is met onze moeder ondanks zijn escapades en zijn drang naar het verkeerde, wat hem maakt tot een onvervalste schuinsmarcheerder. Wat dat betreft zijn we blij dat hij ouder wordt en daarmee ook rustiger. Het ouder worden is het huwelijk ten goede gekomen, kunnen we toch stellen. Wanneer je vader 50 jaar oud wordt, dan wil je toch met een fatsoenlijk cadeau op de proppen komen. Onze vader hecht weinig waarde aan materiële zaken en trendy gadgets zonder ziel. Daar maak je hem totaal niet blij mee. Onze vader houdt wel van herinneringen anekdotes verhalen en foto’s over zijn eigen bewogen leven. Vooral als het gaat over hem zelf, dan is hij uitermate geïnteresseerd. Dat heeft te maken met zijn ijdele en egocentrische aard. Desalniettemin is dit geen geen verkapte vorm van kritiek, maar gewoon een eerlijke omschrijving. Voor het vinden van een ludiek cadeau voor iemand van 50 jaar zijn we terecht gekomen bij Jilster. Een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar wordt maak je namelijk gewoon zelf.

Ludiek kado 50 jaar bij Jilster

Een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar wordt, maak je met behulp van Jilster. Bij Jilster kan je namelijk je eigen boekwerk samenstellen. Een boekwerk dat speciaal is gemaakt voor en over een bijzonder persoon. Daarom hebben ik en mijn broers ervoor gekozen om zelf een boekwerk samen te stellen met onze vader als voor de hand liggend middelpunt. Het bedenken van een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar wordt,is met behulp van Jilster een leuke aangelegenheid.

Mooi proces

Een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar oud wordt moet origineel zijn. Onze vader was dan ook zeer ontroerd bij het aanschouwen van het boekwerk. Een ludiek cadeau voor iemand die 50 jaar oud wordt,maak je met behulp van Jilster. Het getuigt van respect en brengt een ode aan de persoon waarvan je houdt. Het samenstellen van het boekwerk was een mooi proces en het resultaat mag er wezen.