Lovelime
Image default
Society / Relationships

Op dieet gaan, met de juiste vitaminen

De gemiddelde Nederlander heeft het nog makkelijk. Vergeleken de Amerikaan werken wij maar weinig. Nog steeds is het niet voor iedereen even gemakkelijk. De trend is ook vanuit Amerika komen aanwaaien. Het gebruiken van voedingssupplementen is voor vele niet meer weg te denken. Je drukke levensstijl heeft niet altijd tijd om gezonde maaltijden te koken. De gezonde supplementen kunnen je enorm veel tijd besparen, daarnaast is het ook gewoon goed voor je.

Er was een dame uit New York die zich streng hield aan een pizza dieet. Ontbijt, lunch en diner allemaal met een pizza. De dame liet suiker en alcohol staan en at slechts alleen pizza. Zij beweerde afgevallen te zijn.

Zoals je zelf al misschien kunt inschatten, het heeft geen fijne gevolgen. Afvallen mag namelijk niet ten kosten gaan van de gezondheid en dat precies wat hier niet gebeurde. Diëtisten zeggen dat je van slechts een week al blijvende schade zal houden. Je zal er natuurlijk niet aan doodgaan, maar kan wel lijden tot een hoge bloeddruk en hartkloppingen.

Afvallen mag niet ten kosten gaan van het gezond eten. Supplementen, altijd een combinatie ervan met gezond eten, kunnen je hierbij helpen. Ook kan het je helpen voldoende vitamine binnen te krijgen. Iets wat tegenwoordig ook niet altijd meer gebeurd met de vreemde eetgewoontes. Een week pizza eten voor het afvallen dan mis je ook nog eens flink veel vitamines. Enkel Vitamine D krijg je niet uit voeding, maar van de zon.

 Ook zijn er nog andere supplementen zoals pycnogenol. Gelukkig is het meer dan alleen een moeilijk uit te spreken naam. Pycnohenol is een schorsextract. Het heeft verschillende gezondheidseffecten. Het ondersteunt pycnc recycling van andere antioxidanten zoals Vitamine C of E. Daarnaast kan het helpen bij oorsuizen of tinnitus. Sommige schijnen door pycnohenol hiervan af te kunnen komen.

Pycnohenol kent nog vele andere effecten en moet daarom goed van te voren worden doorgenomen voor gebruik.

http://www.topvitamins.nl