Lovelime
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker 24/7

Als je in een klein dorp of stad woont heb je vaak pech wanneer je tijdens de feestdagen of zelfs ’s nachts buitengesloten raakt, want de lokale slotenmaker is dan gesloten. Je hebt wel geluk als in Den Haag of omgeving woont want hier zijn slotenmakers 24/7 open en bereikbaar.

Altijd open

In Den Haag zijn er slotenmaker bedrijven dat altijd open zijn en dus nooit sluiten. Ze hebben altijd een aantal wagens beschikbaar om mensen te helpen die buiten de normale openingstijden hulp nodig hebben. Als er dus iemand na een nacht stappen thuis komt en buitengesloten is kan diegene gewoon een slotenmaker 24/7 bellen voor hulp. Je kunt al binnen 30 minuten hulp verwachten van een slotenmaker uit Den Haag.

Inbraakschade

Inbraken gebeuren nooit wanneer het gelegen uit komt en het komt vaak dat de bewoners in de avond thuis komen om te zien dat er ingebroken is. De politie wordt dan gebeld en die komen meteen, maar ze kunnen niks doen aan de inbraakschade. Een slotenmaker 24/7 kan echter wel wat doen en kan de schade komen herstellen. Nieuwe sloten worden op de deur geplaatst zodat de bewoners gerust kunnen slapen die nacht.

jv-slotenservice.nl

slotenmaker-denhaag.nl