Lovelime
Image default
Society / Relationships

Tips om je seksleven een boost te geven

Jullie zijn al een heel tijdje samen en ookal geef je het niet graag toe, de sleur begint een beetje in je seksleven te kruipen. Als jullie je er allebei comfortabel bij voelen, is dat prima. Wil je toch weer wat meer spanning in je seksleven, dan is het tijd om er iets aan te doen! Hier enkele tips om je seksleven weer een boost te geven:

  1. Variatie brengt meer spanning en avontuur

Het klinkt cliché, maar variatie zorg voor blijvende spanning en doet je weer nieuwe dingen ontdekken over elkaar en over jezelf. Hierbij moet je je niet meteen extreme dingen inbeelden, variatie kan ook in kleine dingen zitten. Doe het eens op nieuwe plekjes, probeer nieuwe standjes uit of verras elkaar op andere momenten dan jullie gewoon zijn.

  1. Praat met elkaar over seks

De key voor goede seks is goede communicatie. Doe dit niet alleen in het begin van de relatie, maar blijf goed communiceren of wat jullie prettig of net niet leuk vinden. Laat je voorkeuren merken en luister naar de voorkeuren van je partner. Communicatie is het belangrijkste voor een goede relatie, dus ook voor een goed seksleven. Enkel zo leren jullie elkaar door en door kennen en weten jullie perfect wat jullie willen.

  1. Betrek eens speeltjes erbij

Een speeltje of een ander extraatje erbij nemen, kan voor veel extra plezier zorgen. Je kan nieuwe dingen ontdekken en zelfs nieuwe gevoelens bij elkaar stimuleren. Je kan daarbij aan een speeltje denken, maar er zijn ook stimulerende gels en glijmiddelen of penisringen die voor extra sensatie kunnen zorgen.

  1. Libidopillen

Een libidopil kan je seksleven ook een flinke boost geven. Ze bestaan al eeuwen voor mannen, maar ook vrouwen worden nu bediend: neem eens een kijkje bij Libidofemme. Jullie kunnen zelfs een Duo Box bestellen met pillen voor hem én haar.

https://www.libidoforte.com