Lovelime
Image default
Society / Relationships

Trend vollere lippen

De wereld zit vol met trends en zo ook in de cosmetische wereld. In bepaalde periode zijn bepaalde behandelingen heel erg in trek. Dit heeft vooral te maken met de media en verschillende grote online influencers. Mensen worden heel erg beïnvloed door datgene wat ze op de media zien. Tegenwoordig zijn volle lippen helemaal de trend. Dit begon ongeveer in de periode dat Kylie Jenner haar lippen liet opvullen. Na haar volgeden een tal van andere sterren die precies hetzelfde lieten doen. Waarbij een deel verafschuwd keek naar de opgespoten lippen van Kylie Jenner, raakte heel veel andere juist geïnspireerd. Het opvullen van je lippen is tegenwoordig echt helemaal in.

Er zijn verschillende manieren waarop lippen voller kunnen lijken. Zo zijn er ook heel veel non-cosmetische ingrepen gedaan om de lippen toch voller te doen lijken. Voor veel mensen is het opvullen van de lippen namelijk helemaal niet betaalbaar. Zo zijn er verschillende kleinere gereedschappen die erbij kunnen helpen om vollere lippen te creëren. Je kunt tegenwoordig je lippen door middel van een klein apparaat vacuüm laten zuigen. Doordat je je lippen vacuüm laat zuigen door dit apparaatje zullen de lippen gaan opzwellen. Vaak resulteert dit tot belachelijk opgezwollen lippen. Voor sommige werkt dit apparaatje en voor sommige ook echt absoluut niet. Daarnaast zijn er ook verschillende lippenstiften waarbij er wordt beweerd dat ze ervoor zorgen dat je lippen er voller door worden.

Voor de mensen die wel op een cosmetische manier hun lippen laten opvullen doen dit vaak door middel van fillers. Lippen opvullen met hyaluronzuur is een behandeling dat steeds vaker wordt uitgevoerd. Het is hier ook wel echt belangrijk dat er goed over de behandeling wordt nagedacht. De behandelingen met hyaluronzuur zijn niet permanent en zullen vanzelf ook weer wegtrekken. Botox lippen wordt bijna niet uitgevoerd. Vaak wordt botox gebruik om rimpels om de lippen heen te behandelen waardoor de lippen er nog meer uitpoppen.

http://faceland.nl/