Lovelime
Image default
Dienstverlening

Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Ga je scheiden en zoek je een mediator in Veenendaal? Kies dan voor Circles Mediation. Mijn man en ik zijn twee jaar geleden van elkaar gescheiden en dat hebben we met de hulp van deze mediator gedaan. Wij gingen scheiden, omdat mijn man een nieuwe vriendin had gekregen. Het kwam voor mij als een hele schok en ik heb ook echt even tijd nodig gehad om het allemaal te verwerken. Het probleem zat hem echter in dat hij al klaar was met onze relatie en ik nog niet. Hij wilde dus al naar een mediator, terwijl ik daar nog niet helemaal klaar voor was.

Emotionele hulp

We zijn uiteindelijk op zoek gegaan naar een mediator in Veenendaal en toen kwamen we Circles Mediation tegen. De mediation zelf verliep stroef en langzaam en ik zal eerlijk zijn en zeggen dat door mij kwam en door niemand anders. Ik was heel erg emotioneel en ik wilde eigenlijk niet scheiden. Onze mediator heeft ons daarbij erg goed ondersteund. Zij zag snel in dat mijn man al een paar stappen verder was dan ik wat betreft het uit elkaar gaan en daar heeft zij goed op geanticipeerd. Zij heeft zich aangepast aan ons tempo en ik voelde me echt gehoord. Er werd echt goed naar mijn kant van het verhaal geluisterd als ook naar de kant van mijn man.

Aanrader

Mijn man en ik zijn nu twee jaar uit elkaar en dat vond ik in het begin erg lastig. Zeker omdat hij al een nieuwe vriendin had en ik voelde me daardoor alleen en verlaten. Maar nu heb ik dat met hulp van onze mediator in Veenendaal achter me kunnen laten en kan ik met een goed gevoel terugkijken op onze relatie. Dus als je hulp nodig hebt bij scheiding, raad ik Circles Mediation in Veenendaal zeker aan!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-veenendaal/