Lovelime
Image default
Dienstverlening

Bij Search4Love plan je jouw ideale speeddate

Wil jij andere mensen en leuke singles ontmoeten op een manier die niet al te ingewikkeld is? Dan is een speeddate met Search4Love zeker iets voor jou! Maar liefst 10 tot 20 andere singles ontmoet je bij een avondje speeddaten met ons. Vind je dit wel erg spannend klinken? Dat is het misschien in het begin ook wel, maar probeer het gewoon eens. Je zal zien dat je jouw spanning snel kwijtraakt en een erg gezellige avond zal hebben. Voor heel even buiten je comfortzone stappen, daarna heerlijk gaan genieten. Singles in real life ontmoeten is toch veel leuker dan zitten te swipen op datingapps? En speeddaten is ook nog eens veel succesvoller.

Wij organiseren iedere speeddate zeer goed

Wij organiseren onze Search4Love avonden zeer goed. Om te beginnen bij het inschrijven. We doen ons uiterste best om alle singles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Je kan een plaats selecteren welke dicht bij jouw woonplaats is, bijvoorbeeld speeddaten Den Haag of speeddaten Utrecht. Daarna vink jij de leeftijdsgroep aan waar jij in valt. Je zal dus gaan daten met singles van jouw leeftijd en die bij jou in de buurt wonen.

Wij zijn er niet alleen voor hetero’s. Ook voor homo’s en lesbiennes organiseren wij geregeld de gezelligste speeddate avonden. Vind je het spannend om alleen naar een speeddate avond te gaan? Schrijf je samen met een vriend of vriendin in en ga samen het speeddate avontuur tegemoet!

Een eerste indruk zegt een heleboel

Iedere 4 minuten heb je een andere date waarmee je een leuk gesprekje kunt aanknopen. Denk je dat 4 minuten veel te kort is om te bepalen of je iemand leuk vindt? Nee hoor, dat is het absoluut niet. Een eerste indruk is zeer belangrijk en zegt veel meer dan 1000 woorden. Als de 4 minuten met jouw date voorbij zijn vink je, in privacy, op je speeddate kaart een ‘ja’ of een ‘nee’ aan. Jouw date doet precies hetzelfde. Hebben jullie allebei ‘ja’ aangevinkt? Dan is er een match tussen jullie. Aan het eind van de avond ontvangen jullie van ons elkaars gegevens. Aan jullie de keuze wat de vervolgstap is.

Kom jij ook nieuwe mensen ontmoeten en genieten van alle extra’s die je van ons krijgt? Tot snel!

 

https://www.search4love.nl/