Lovelime
Image default
Society / Relationships

Afscheid nemen van een collega

Het afscheid van een collega kan heel moeilijk zijn, zeker als jullie close waren op het werk. Het is dan leuk om voor de afscheidsborrel een aardigheid mee te nemen voor jouw collega, op die manier heeft hij of zij iets om aan jou te herinneren en verzacht dat het afscheid. Als jouw collega iemand was die al heel lang heeft gewerkt bij hetzelfde bedrijf als jij, en innige banden met iedereen heeft, dan is het misschien een goed idee om een tijdschrift te maken als afscheidscadeau voor die collega. Een tijdschrift als afscheidscadeau kan gevuld worden met leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimenten van andere collega’s en bedankjes van de mooie tijd die iedereen samen heeft meegemaakt.

Afscheidscadeau voor een collega

Een tijdschrift als afscheidscadeau maken voor een collega kan je eenvoudig voor elkaar krijgen met het gratis online programma van Jilster. Naast tijdschriften kan je op Jilster ook boeken maken als origineel afscheidscadeau. Het mooie van een tijdschrift of boek als afscheidscadeau voor een collega is dat het erg uniek is, en iedereen kan eraan meewerken. Zo wordt het een collaboratief afscheidscadeau waar iedereen zijn steentje heeft bijgedragen, en jouw collega met een nostalgisch gevoel naar zal kunnen terugkijken jaren later. Een ander leuk aspect van een tijdschrift als afscheidscadeau maken is dat jouw collega ook even het gevoel heeft in de spotlight te staan. Iedereen kent wel de magazines en tijdschriften waar de mooiste celebrity’s met hun gefotoshopte lichaam staan te pronken. Door een tijdschrift als afscheidscadeau te maken waar jouw collega centraal in staat, voelt jouw collega zich ook even als een ster. Zo’n gevoel geven is ook een mooi aspect van een tijdschrift als afscheidscadeau te maken.

Dit en nog meer bij Jilster

Een afscheidscadeau voor collega’s maken is 1 van de vele thema’s waarin tijdschriften op Jilster gemaakt kunnen worden. We hebben ook tijdschriften die als huwelijkscadeau gemaakt kunnen worden, of voor 50 jaar getrouwd zijn en zelfs als verjaardagscadeau. Dit en nog meer kan je allemaal vinden op de website van Jilster. Waar wacht je nog op? Bezoek ons vandaag nog!