Lovelime
Image default
Society / Relationships

Bikinilijn ontharen

Bikinilijn ontharen bij de specialist

Wil je je bikinilijn laten ontharen, maak dan gebruik van de expertise van Sensitif. Al meer dan tien jaar zijn zij gespecialiseerd in laserontharing en ze zijn de absolute koploper in ons vakgebied. De deskundige therapeuten gebruiken de beste laserapparatuur die er momenteel op de markt te vinden is en volgen de laatste innovaties. Het resultaat dat zij bieden, is klinisch aantoonbaar het hoogst haalbare en je hebt het minst aantal behandelingen nodig. Direct aan de slag? Maak dan nu een afspraak online of bel met 020-614 10 20. Het eerste gesprek krijg je van hen!

Definitief ontharen van de bikinilijn

Voor het permanent ontharen van je bikinilijn spreek je af bij Sensitif. Profiteer nu van huninnovatieve lasertechniek, die huiduitslag, wondjes en bultjes voorkomt. De haargroei binnen de lies is zeer geconcentreerd en verschilt bij iedereen. Daarom maken ze graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat ze precies in kaart kunnen brengen welk gebied voor behandeling in aanmerking komt. Voor een goed resultaat zijn er doorgaans minimaal zes behandelingen nodig en er zijn drie prijscategorieën: Small, Medium en Large. Als je nooit meer wilt scheren, epileren of harsen, boek dan nu online je eerste gratis consult in.

Zonder pijn de bikinilijn ontharen

Zoek je een manier om je bikinilijn te ontharen en nagenoeg geen pijn te voelen? Dan zal de aanpak van Sensitif je aangenaam verrassen. Voor permanent ontharen gebruiken ze de geavanceerde LightSheer Duet Diodelaser en van alle ontharingsmethoden is dit de minst pijnlijke. Het gevoel beperkt zich tot een korte, warme en prikkende sensatie. Voor de bikinilijn geldt dat vanwege het mediumdikke schaamhaar, het onthaarproces iets gevoeliger is. Doorgaans verdraagt iedereen dit echter heel goed, omdat we werken met een effectieve koeling. Kies nu voor deze innovatieve lasertechniek en maak vandaag nog een afspraak online.

http://www.sensitif.nl/behandelingen/bikinilijn-ontharen/