Lovelime
Image default
Society / Relationships

Botox nemen als twintiger

Vroeger waren alleen bekende mensen die wel eens een bezoekje aan de plastische chirurg namen. Tegenwoordig wordt dit een stuk vaker gedaan. Jaarlijks ondergaan 100000 Nederlanders een ingreep. Botox inspuiten wordt het meest gedaan omdat het een simpele en snelle ingreep is. Opzich lijkt er dus niets aan te hand. Toch gaan vrouwen op steeds vroegere leeftijd langs een praktijk. Dit zou niet nodig moeten zijn en kan zelf gevaarlijk zijn als vrouwen bij foute klinieken eindigen. Dit komt door de invloeden van sociale media. Daar zijn mensen die ingrepen laten doen en soms de resultaten duidelijk laten zien. Dit maakt de drempel voor jonge vrouwen lager om het ook te doen. ook omdat het goedkoper wordt. je zou pas een ingreep moeten laten doen als je duidelijk rimpels krijgt. Niet omdat je meer vulling wilt in de lippen of ergens anders.

De ooglidcorrectie bovenoogleden zie je echt niet zo vaak bij jongere vrouwen en mannen. Dit wordt meestal wel pas gedaan op latere leeftijd omdat het dan kan hangen. Laten we hopen dat dit zo blijft. Voor een borstvergroting in nederland zie je allerlei leeftijden langskomen.

Wil je stoppen met roken? Wellicht is een cosmetische behandeling dan wel iets voor jou. Het schijnt namelijk dat mensen sneller en makkelijker stoppen met roken na een ingreep. Dit komt niet door de ingreep zelf, maar op de kans op complicaties. Mensen die roken worden namelijk geadviseerd om te stoppen tijdens en een tijdje na de operatie. Dit om de kans op genezing te vergroten. De kans op complicaties is namelijk ook veel hoger. Denk aan de genezing van wondjes. Vandaar dat mensen vaak stoppen met roken. Ook als het is genezen. Er was onderzoek naar gedaan en daar was uit gekomen dat een kwart van de patiënten vijf jaar na de ingreep geen sigaret meer hadden aangeraakt. Dat is erg verassend omdat de kans dat een poging lukt is normaal niet zo hoog. Na een ingreep dus wel.

https://faceland.nl/