Lovelime
Image default
Society / Relationships

Chat waar je maar wilt met een datingapp

Je bent net lekker met iemand aan het chatten die wel eens jouw toekomstige partner zou kunnen zijn als je het huis uit moet. Vervelend, want het was net zo’n leuk gesprek. Je excuseert je en gaat offline. Had je nu maar een datingapp, waardoor je het gesprek onderweg voort kon zetten. Tegenwoordig is het bij veel datingsites gebruikelijk dat er ook een app aan gekoppeld zit. Hierdoor kun je rustig verder chatten, swipen en bekijken wie de perfecte match is, waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. Maar welke apps zijn er dan? 

Tinder als platform met alleen een app

Je hebt datingplatforms die voornamelijk gericht zijn op een website, maar ook die beide hebben of zelfs alleen een datingapp. Hierdoor kun je voor jezelf bepalen op welke manier jij op zoek wilt gaan naar jouw toekomstige partner of nieuwe vriendschap en ook op welke plek je dit wilt doen. Zo heb je bijvoorbeeld Tinder, welke alleen een app aanbiedt. Dit platform heeft voornamelijk bij jongeren de aandacht getrokken, maar ontwikkelt zich langzaam tot een platform voor alle leeftijden. Hierbij hoef je alleen maar te swipen bij de foto’s, totdat er een match uitkomt. Het fijne hieraan is dat je nooit ongewenst berichten ontvangt, totdat er een match is tussen beide. 

De combinatie tussen een website en een app

Ook Pepper heeft een datingapp. Pepper is een van de bekendste datingwebsites in Nederland en heeft in de loop der jaren al veel mensen samengebracht. Je kunt hier gratis bekijken of het wat voor jou is, maar hebt veel meer mogelijkheden wanneer je een betaald account aanmaakt. Door de app op jouw telefoon te installeren kun je overal ter wereld op zoek gaan naar een persoon waar jij de rest van jouw leven mee wilt delen. Ben je boven de 50 jaar en wil je het liefste iemand die ook deze leeftijd heeft bereikt? Dan kun je ook terecht bij 50Plus Match. Deze website heeft eveneens een app beschikbaar om jou van alle gemakken te voorzien. 

Ervaringen van anderen helpen jou verder

Voordat je aan de slag gaat met een van de platforms, is het wellicht verstandig om te bekijken wat de ervaringen van andere gebruikers zijn. Iedere datingapp werkt immers anders, waardoor het voor de een ook makkelijker is dan de ander. Bij NederlandReview kun je verschillende recensies vinden, waardoor er een helder beeld ontstaat van alle mogelijkheden en de betrouwbaarheid van een website. Door deze naast elkaar te leggen, kun je voor jezelf een goede keuze maken en van hieruit aan de slag gaan. Zo weet je ook direct waar jouw geld naartoe gaat indien je een betaald account aanmaakt. Niets is zo fijn om te weten waar je aan toe bent.