Lovelime
Image default
Society / Relationships

Compressoren

Iedere tandartspraktijk heeft ze nodig, compressoren. En waar kan je beter compressoren krijgen dan bij All Dent? Wij bieden topkwaliteit producten voor een messcherpe prijs, waarbij er ook nog keuze is uit verschillende modellen! Ze zijn allemaal van verschillende, maar gerenommeerde merken in dentale apparatuur. Bij onze producten kan u als klant veiligheid, kwaliteit en een uitstekende performance verwachten. Ze voldoen allemaal aan de huidige medische standaarden, daar zijn ze uitgebreid voor getest. Verder kunt u van onze compressoren verwachten dat ze een zeer laag energieverbruik hebben, nagenoeg geen geluid produceren én ook nog eens handzaam in gebruik zijn! Bekijk de compressoren van All Dent.

Compressoren van All Dent

U ziet het, er is bijna geen reden om niet voor compressoren van All Dent te kiezen! Ze hebben alle voordelen waar een klant van All Dent op kan rekenen en nog veel meer. Neem bijvoorbeeld onze Duo Tandem, die 2/4 cilinders heeft, met een spanning van ongeveer 400 Hz én een tankinhoud van 50 L! een zeer aantrekkelijke optie wanneer u op zoek bent naar compressoren die meer geven. Bij dit model is er gemaximaliseerd in betrouwbaarheid, het is een apparaat die minstens 15 jaar mee kan gaan wanneer u er goed voor zorgt. Bovendien is het ontwerp strak uitgevoerd, met eenvoudige en intuïtieve bediening. Ook is de uitvoering zeer compact, waardoor het vrij eenvoudig is om deze compressor op te slaan binnen de praktijk zelf, altijd binnen handbereik. 

Waarom All Dent?

Waarom kiezen voor All Dent in de zoektocht naar compressoren? Als we het kort en bondig willen samenvatten: omdat we simpelweg de beste zijn. Maar wanneer we er iets uitgebreider op ingaan, dan zijn er wel een aantal redenen. Ten eerste staat de service bij All Dent op nummer 1! Dat alles goed gaat met onze klant is de eerste prioriteit, omdat we graag staan voor lange termijn relaties. Bovendien kunt u als klant van All Dent genieten van een landelijk professioneel serviceteam die door de digitale planning die we hanteren snel, flexibel en continu kan werken. Tot slot biedt All Dent A-producten van een uitstekende kwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn!