Lovelime
Image default
Society / Relationships

Gouden Rozen

Goud gedipte rozen zijn de ideale relatiegeschenk voor uw partner. Goud gedipte rozen zijn gemaakt van echte rozen. Deze worden gedipt in puur goud (24 karaat) en zijn volledig handgemaakt. De selectie van de rozen gebeurt zorgvuldig op het hoogtepunt van hun bloei en schoonheid. Vervolgens worden de rozen voorzichtig geconserveerd. Dit zodat elk detail van de roos behouden wordt. Als laatste zullen deze prachtige rozen in 24 karaats puur goud gedoopt. Dit cadeau geeft liefde mooi weer: de roos staat voor de liefde, de goud voor de eeuwigheid tussen van deze liefde.

Waar te koop?

Goud gedipte rozen koopt u online via de webshop van Always Yours. Deze webshop biedt unieke relatiegeschenken online aan. Naast goud gedipte rozen kunt u de rozen ook krijgen in zilver en platina. Bovendien is het ook mogelijk om dit cadeau nog persoonlijker te maken. Dit kan middels een persoonlijke boodschap. Ook profiteert u van een snelle levering, namelijk binnen 24 uur (voor 13:00 uur besteld). De producten die online staan zijn altijd voorradig. Wilt u het geschenk speciaal laten graveren? Dan is dit ook mogelijk. In dit geval duurt de levering iets langer, namelijk 2/3 werkdagen.

Online afrekenen

Always Yours maakt een relatiegeschenk kopen gemakkelijk. Naast het aanbod, de snelle levering, profiteert u ook nog eens van online afrekenen. Always Yours biedt diverse betaalmogelijkheden aan zoals iDEAL (Nederland) en Mr Cash (België). Bekijk snel het unieke aanbod aan relatiegeschenken via de webshop van Always Yours.

 

https://www.alwaysyours.eu/rozen/echte-goud-gedipte-rozen.html